H Σχολή Γονέων σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο του Ποταμού ''Δηλαβέρειον'' στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της οργάνωσε σύναξη με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορά την Μητρότητα και τον θηλασμό.
Οι ομιλήτριες Μαίες από το ''ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ'' Νοσοκομείο, κυρίες Ελένη Παπαδήμα και Τατιάνα Τζοβάρα , ευαισθητοποιημένες επί του θέματος εξήραν την σημαντικότητα του θηλασμού και της μητρότητας .
Τονίστηκε το πόσο σημαντικό είναι για το παιδί και για την μητέρα ο θηλασμός , και αναφέρθηκαν στην άγνοια που υπάρχει ειδικά στις νέες μητέρες που τις αποτρέπει από τον θηλασμό.
Σίγουρα μια μάνα που δεν θηλάζει το παιδί της ,δεν είναι λιγότερο μάνα, αλλά ο θηλασμός είναι ο φυσιολογικός τρόπος ανατροφής του παιδιού και εκτός από την προστασία που του προσφέρει στην υγεία του ,αναπτύσετε και ένας ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα στο παιδί και την μητέρα με ιδιαίτερα συναισθήματα!!
Ο θηλασμός προσφέρει την πλήρωση στην μητρότητα .
Ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα συγχαρητήρια γι αυτήν την ενημερωτική σύναξη και σας ενημερώνουμε ότι αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα επαναληφθεί στο ΛΕΟΝΤΣΙΝΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο Κεραμωτού.
Συστήνουμε όλους τους γονείς φορείς και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους να το παρακολουθήσουν .
Η μητρότητα είναι το μεγαλύτερο θαύμα της φύσης και ο θηλασμός δίνει ζωή σε αυτό το θαύμα!!!
-------------------------------------------------------------------------------
Πηγή: RADIO ADELIN 107.3 FM - Ρεπορτάζ Παναγιώτης Πολίτης
-------------------------------------------------------------------------------







