Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΝ........

Να εκπληρώσει η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου (ΑΝΕΝ) τους καταστατικούς σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε και να καλύψει τη γραμμή Κίσαμος - Αντικύθηρα - Κύθηρα - Πελοπόννησος.

Ως θεσμικός μέτοχος που είναι ο Δήμος Κισάμου ήλθαμε να δούμε τι γίνεται με την πορεία της εταιρείας γιατί δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ. Σαραβελάκη μου είπε ότι έχει σταλεί στον Δήμο επιστολή πρόσκλησης για τη Συνέλευση της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου.

Οι υπάλληλοί μας έψαξαν όλη την αλληλογραφία και δεν βρήκαν τίποτα.

Είναι θεσμική υποχρέωση να ενημερωθεί ο Δήμος Κισάμου που είναι από τους βασικούς θεσμικούς μετόχους για την πορεία της εταιρείας και για το τι μέλλει γενέσθαι..... ζήτησε χθες ο εκπρόσωπος του Δήμου Κισάμου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που δημόσια κατηγορείτε η ΑΝΕΝ για τα παιχνιδάκια της .... από τον Δήμο μας. Παρεμβάσεις υπήρχαν και παλαιότερα αλλά κανείς δεν έβγαζε τα υποχθόνια παιχνίδια στην φόρα. Γενικές συνελεύσεις την ύστατη ώρα, σε άγνωστα μέρη, μακρυά από την έδρα της εταιρείας, κλπ.

Φυσικά νοιώθουμε και δικαιωμένοι που πρώτοι γράψαμε ότι ο δήμος μας δεν είχε καμιά πρόσκληση για την προχθεσινή Γ. Συνέλευση.

Κρίμα βέβαια για τον τόπο, για τους μετόχους, για το καράβι, που αργήσαμε τόσο να καταλάβουμε τα παιχνιδάκια τους!!
------------------------------------
------------------------------------