Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ο Δήμος Ελαφονήσου στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Ελαφονήσου, στα πλαίσια της τουριστικής προβολής, συμμετέχει στην έκθεση “Ελλάδος Γεύση”, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από την 15η έως 18η Απριλίου 2016, με δικό του περίπτερο και τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαφονήσου “Ο Φιλόπατρις”, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και την Χορευτική ομάδα του Ε.Λ.ΕΤ.Ε.Π.

Η Έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς επίσης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 5.30 μ.μ.

Ο Σύλλογος Ελαφονησιωτών «Ο Φιλόπατρις» με τη φιλική συμμετοχή της Ε.Λ.ΕΤ.Ε.Π. (Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης και Πολιτισμού) θα εκπροσωπήσει τον τόπο μας και θα παρουσιάσει το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ. παραδοσιακούς χορούς των Βατίκων και των Κυθήρων.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας, να προβάλλουμε τη νησιωτική αυθεντικότητα και τη λακωνική κουλτούρα μας, να επικοινωνήσουμε την μοναδική εμπειρία του απέραντου γαλάζιου, να προωθήσουμε τον εναλλακτικό τουρισμό, να μοιραστούμε τα μυστικά της γαστρονομίας που βασίζεται στο ντόπιο λάδι και το ψάρι και να αξιώσουμε πρωταγωνιστική θέση στη λίστα επιλογής των ταξιδιωτικών προορισμών.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 10.00 π.μ. – 09.00 μ.μ.

Είσοδος: 3 ευρώ (μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση: www.elladosgefsi.gr


Δήμος Ελαφονήσου
--------------------------------------
Πηγή: apela.gr
--------------------------------------