Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η Λίμνη των Κύκνων,Ωδείο Αναγέννηση.

Μια ονειρική παράσταση είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε όσοι βρεθήκαμε στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στην Χώρα Κυθήρων, την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Η Λίμνη των Κύκνων,ένα έργο του Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι σε διασκευή Ernest Roth παρουσιάστηκε με πολύ μεράκι από τους μαθητές του Ωδείου Αναγέννηση Κυθήρων και μάγεψε το κοινό, γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών.

Στο πιάνο ερμήνεψαν οι μαθήτριες Ειρήνη Πετροχείλου και Μαρία Καλλίγερου και στην αφήγηση είχαμε την τύχη να έχουμε κοντά μας την ερμηνεύτρια Ναστάζια Μπέϊκοφ.

Οντέτ: Παναγιώτα Βαφειά, Οντήλ: Αδαμαντία Κασιμάτη, Πρίγκηπας: Μυρτώ Τρακάδα, Ροθμπαρτ: Βρεττός Σάμιος, Βασίλισσα: Αδαμαντία Κασιμάτη.

Κύκνοι: Άννα-Μαρία Σαμίου, Ειρήνη Κασιμάτη, Ελέσσα Καλλιγέρου, Μυρτώ Πετροχείλου, Χρυσάνθη Μεγαλοκονόμου, Ξένια Διαμαντάκη, Βαρβάρα Κατσανεβάκη, Κατερίνα Κατσοπρινάκη.

Χόρεψαν: Κυριακή Καλλιγέρου, Νταϊάνα Τέρζιο, Μυρτώ Τρακάδα, Ειρήνη Πετροχείλου, Βρεττός Σάμιος, Γιάννης Λουράντος.

Χορογραφίες: Ειρήνη Πετροχείλου.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ελένη Κοκολάκη.
Ευχαριστούμε θερμά το κομμωτήριο Ρίτσα Φατσέα για τα υπέροχα χτενίσματα και την κ. Κωνσταντίνα Στεφανάτου για το εξαιρετικό μακιγιάζ των παιδιών.


























 ------------------------
Τίνα Ταμβάκη
------------------------

Η Σελίδα μας εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήρια στους διοργανωτές  - συνετελεστές και εκτελεστές της μοναδικής αυτής πολιτιστικής παράστασης στα Κύθηρα και εύχεται την συχνή επανάληψη παρομοίων εκδηλώσεων..