Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ !!! Ο Αι ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑI ΕΚΕΙ !!


Ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό δημιούργησε η Δημοτική κοινότητα Νεάπολης με την στήριξη του νομικού προσώπου του δήμου Μονεμβασιάς μαζί με την χορηγία και έμπρακτη προσφορά κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής των Βοιών.


Την Κυριακή έγιναν τα εγκαίνια του παραμυθένιου χωριού με μουσική τραγούδια από την φιλαρμονική Νεάπολης με πρωταγωνιστές νεράιδες και καλικαντζαράκια που έστησαν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εικόνα!
Σε κάθε σπιτάκι γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, πολλά ζαχαρωτά, περίμεναν μικρούς και μεγάλους. Ο Αι Βασίλης ήταν εκεί και μοίρασε δωράκια σε όλα τα παιδάκια.











Επίσης τα σπιτάκια φιλοξένησαν και χειροποίητες δημιουργίες, πρωτότυπα δωράκια και είδη διακόσμησης!

Ο πρόεδρος της δημοτικής κονότητας της Νεάπολης κύριος Γιάννης Γεωργουδής και η κοινοτική σύμβουλος κυρία Μαρία Μόσχου ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν για να υλοποιηθεί η ιδέα και έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους σε όλους για καλές γιορτές.









ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/12/2014 και ώρα 5.30μμ
ΤΟ 1Ο Νηπιαγωγείο Νεάπολης πραγματοποιεί bazaar τα χρήματα θα διατεθούν στη UNISEF.
Το φιλόπτωχο θα πραγματοποιήσει bazaar τα χρήματα θα διατεθούν υπέρ του φιλόπτωχου ταμείου ενορίας Αγ. Τριάδος

ΤΡΙΤΗ 23/12/2014 και ώρα 5.30μμ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου θα πραγματοποιήσει bazaar τα χρήματα θα διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS. Τα παιδιά του χωριού μας θα πουν κάλαντα με τη συνοδεία μουσικής από τον κος Παναγιώτη Παυλάκη. Θα προσφερθούν γλυκίσματα που θα φτιάξουν οι γυναίκες του χωριού μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/12/2014 και ώρα 5.00μμ
Το Νομικό πρόσωπο κοινωνικής προστασίας κ αλληλεγγύης πολιτισμού κ αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας θα παρουσιάσει το διαδραστικό <<χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Δάσους >> με κερασματάκια ζεστή σοκολάτα ποπ κορν κ λιχουδιές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/12/2014 και ώρα 3.00μμ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων προσκαλεί μικρά και μεγάλα παιδιά να έρθουν με τα ταψάκια τους να ζυμώσουν και να φτιάξουν μπισκοτάκια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/12/2014 6.30μμ
Η πιστοποιημένη zumba in structor Πηνελόπη Σταματάκου θα κάνει ένα zumba xmas πάρτυ για μικρούς και μεγάλους.

ΤΡΙΤΗ 30/12/2014 και ώρα 3.00μμ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων υποδέχεται τον Αη Βασίλη με ένα τσουβάλι δώρα για τα παιδιά.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελίκας θα προσφέρει ζεστά ροφήματα


Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 5.00μμ έως τις 23.00μμ με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και γλυκίσμα
----------------------
Πηγή: AdelinFM
----------------------