Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Π.Κ. ΚΥΘΗΡΩΝ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2014 θα διενεργηθούν γραπτές εξετάσεις και θα γίνει πρακτική αξιολόγηση των Εθελοντών Πυροσβεστών των παραρτημάτων της Π.Δ.Π.Υ Πελοποννήσου της σχολής εθελοντών πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας 3ης εκπαιδευτικής σειράς. Ενημερώνουμε τους υποψηφίους των Κυθήρων ότι οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στο Λύκειο Κυθήρων και πρέπει να βρίσκονται στο χώρο το αργότερο στις 09.00 π.μ.στις 11 /2/2014.

Οι εξεταζόμενοι θα είναι υπό την εποπτεία τριμελούς επιτροπής αποτελούμενης από Αξιωματικούς της Π.Υ Γυθείου και του Π.Κ. Κυθήρων. 

Ο τρόπος εξέτασης θα είναι ίδιος με αυτόν των πανελληνίων εξετάσεων.Τα θέματα θα φθάσουν με FAX και θα μοιραστούν στους εξεταζόμενους οι οποίοι πρέπει να απαντήσουν εντός δύο ωρών .

Οι ερωτήσεις θα είναι 50 και απαιτείται να απαντήσουν τουλάχιστον στις μισές από αυτές. Μετά την γραπτή εξεταστική και την πρακτική αξιολόγηση και εφόσον κριθούν ικανοί θα λάβουν από την Πυροσβεστική Ακαδημία την Πιστοποίηση του Εθελοντή Πυροσβέστη και θα ενταχθούν επίσημα σαν εθελοντές στο Πυροσβεστικό Σώμα και θα αναλάβουν υπηρεσία από τον Μάρτιο .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο Πυροσβέστη Π.Υ.κύριο Πολίτη Κυπριώτη Παναγιώτη τηλ.6978140356.
-------------------------------
Πηγή: AdelinFM
-------------------------------