Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μέχρι το τέλος του 2015 θα έχει παραδοθεί το Σπάρτη - Λεύκτρο

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη είχε την Πέμπτη 2 Απριλίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί για το μεγάλο θέμα της παράδοσης του σχεδόν έτοιμου δρόμου Σπάρτη - Λεύκτρο.

Ο κ. Σταθάκης απάντησε, πως μέχρι τα τέλη του 2015 ο δρόμος θα έχει παραδοθεί...


Τώρα βεβαίως αυτή η κατάσταση μας φέρνει στον νου μια εικόνα ενός ανθρώπου που βγάζει κραυγές απελπισίας, την ώρα που πνίγεται στη θάλασσα, και πάει κάποιος πάνω σε μια βάρκα και τον ρωτά, πόσα θα μου δώσεις για να σου πουλήσω ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια;

Ο «πνιγμένος» κ. Σταθάκης, κερδίζει χρόνο και μάλιστα περίπου 7 - 8 μήνες με την απάντησή του αυτή στον κ. Αραχωβίτη, αλλά φαίνεται να είναι ρεαλιστική. Την απάντηση αυτή δε, ο βουλευτής μας, θα την χρησιμοποιήσει αύριο στην έκτακτη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας στη Σπάρτη.

Μέτα τη σύσκεψη μαθαίνουμε, ότι η Αντιπεριφερειάρχης και οι Δήμαρχοι θα πάνε να συναντήσουν τον κ. Σταθάκη στην Αθήνα για το θέμα αυτό, αλλά έχουμε την εντύπωση, πως αυτό είναι ανώφελο, γιατί η απάντηση που έχει δώσει στον κ. Αραχωβίτη, τα λέει όλα, και δεν φαίνεται να αλλάζει αν κάνουν «ντου» στο Υπουργείο όλοι μαζί!!!
----------------------------
Πηγή: apela.gr
----------------------------