Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ο ΝΟΜΟΣ...ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.......και οι Ιδιώτες Μηχανικοί...

Στην σελίδα αυτή υπάρχει πάντα μια διαρκής απορία.
Όταν δημιουργείται κάποιο θέμα που αφορά κάποιον πολίτη η δημόσιο λειτουργό η κάποια ομάδα πολιτών, πάντα υπάρχουν πολλαπλές αναφορές και παρεμβάσεις {πάντα στο ίδιο θέμα} από πολλές πλευρές.
Όταν το θέμα εξελίσσεται η τελειώνει η αποκαθίσταται τότε κανείς σχεδόν δεν ενημερώνει θεωρώντας ότι η πληροφόρηση τελειώνει εκεί που αρχίζει η προσπάθεια, η οποία αν και πολλές φορές οφείλει την επιτυχή διεκπεραίωση της στην δημοσιότητα που απέκτησε λόγω της δημοσίευσης, εν τούτοις αγνοείται η αξία της ανακοίνωσης της. 
Αρκεί του ότι οι όποιοι επωφελούμενοι "έκαναν την δουλειά τους"


Η απορία μας λοιπόν είναι: Εάν και εφόσον κάποια υπόθεση ευοδώθηκε και είχε την κατάλληλη προβολή και παρουσίαση που συνετέλεσε σε αυτό, γιατί δεν υπάρχει μια περαιτέρω ανακοίνωση που να λέει τα πράγματα με το όνομα τους κάνοντας και μια ανάλογη αναφορά σε όσα συνετέλεσαν στην ομαλή και καλή πορεία του θέματος;;;;

Τον Οκτώβριο του 2014 παρουσιάσαμε τους ιδιώτες μηχανικούς των Κυθήρων που με την δημόσια τοποθέτησή τους έθεσαν επίμονα το ζήτημα της κακής λειτουργίας της πολεοδομίας Πειραιά, ενώ είχαν συνάντηση και με το Δήμαρχο.

Έκτοτε, όπως γνωρίζουμε από τα ενδιάμεσα ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος έκανε πάρα πολλές ενέργειες για το θέμα αυτό, συναντήθηκε με τον κ. Μώραλη είχε πολλές επαφές και ενίοτε και εντάσεις με τη διοίκηση του Δήμου Πειραιά, προειδοποιώντας ακόμα και για νομικές ενέργειες, ενώ πρότεινε και νομοθετική ρύθμιση.

Σήμερα, σχεδόν Μάιος 2015, θα θέλαμε να μάθουμε τι έχει γίνει με την ΥΔΟμ γιατί οι μηχανικοί δείχνουν να μην αντιδρούν πλέον... άρα ή πήραν απόφαση ότι τα χάλια δεν διορθώνονται ή τα πράγματα διορθώθηκαν μετά τις παρεμβάσεις και τις έντονες και διαρκείς αντιδράσεις του Δημάρχου.

Εάν ισχύει το δεύτερο δεν θα έπρεπε να έχει ειπωθεί δημόσια από όσους έμεμψαν το Δήμαρχο για ολιγωρία μόλις ενάμιση μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του;;;

Επίσης εάν δεν επετεύχθη ο στόχος δεν θα έπρεπε να έχει γίνει αυτό γνωστό έτσι ώστε να είναι ενήμεροι οι πολίτες των Κυθήρων για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν;;;

Οι ερωτήσεις είναι απλές και κατανοητές, πιστεύουμε, και ακόμη νομίζουμε ότι οι ιδιώτες μηχανικοί των Κυθήρων έχουν την δυνατότητα της πληροφόρησης και της επικοινωνίας σε ευρεία κλίμακα.

Θα αναμείνουμε λοιπόν και αυτή την φορά μια πλήρη ενημέρωση εκ μέρους τους και ταυτόχρονα την ενημέρωση όλων των αναγνωστών μας οι οποίοι εξακολουθούν να αναρωτιούνται "Τι έγινε τελικά;;;"
-------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------