Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Απάντηση κ. Α.Σούγιαννη στο δημοσίευμα μας : "Ο ΝΟΜΟΣ...ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.......και οι Ιδιώτες Μηχανικοί..."

Στοχθεσινό μας δημοσίευμα με τίτλο "Ο ΝΟΜΟΣ...ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.......και οι Ιδιώτες Μηχανικοί..." ο κ. Αλέξανδρος Σούγιαννης σχολίασε τα εξής :
Αυτό που έγινε είναι ότι μετέφεραν έναν υπάλληλο, από τα αυθαίρετα, στο τμήμα έκδοσης αδειών.

Αν αυτό θεωρείται λύση, ας αναλογιστεί ο καθένας μας, τι θα γίνει όταν αυτός ο υπάλληλος, θα πάρει άδεια ή αν ο όγκος των αδειών αρχίσει να αυξάνεται τους προσεχείς θερινούς μήνες (όπως γίνεται συνήθως).


Είναι γεγονός ότι από τον Ιανουάριο και μετά, άρχισε να ομαλοποιείται η κατάσταση και να εκδίδονται (αυτές οι λιγοστές) άδειες και αυτό οφείλεται στην προθυμία του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Περαιτέρω, όλα τα σενάρια περί συγχώνευσης των δύο πολεοδομιών του Πειραιά ή την μεταφορά της πολεοδομίας, στην αρμοδιότητα της περιφέρειας, προσωπικά δεν ξέρω τι απέγιναν και αν ασχολείται κανείς μαζί τους σήμερα.

Δεν σχολιάζω για να αντιδικίσω ούτε μαζί σας ούτε με κανέναν άλλο.
Σας μεταφέρω απλώς, όπως ζητήσατε, την σημερινή κατάσταση της υπηρεσίας δόμησης που εξυπηρετεί το Δήμο Κυθήρων!

Αλέξανδρος Σούγιαννης

Θα θελαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σούγιαννη για την άμεση απάντηση - πληροφόρηση και να αναρωτηθούμε πότε πια αυτή η πολιτεία θα μπορέσει και ουσιαστικά και ποια τελικά κυβέρνηση {από τις τόσες που έχουν παρελάσει τα τελευταία χρόνια.... } θα αποφασίσει να εφαρμόσει σωστά ότι έχει νομοθετήσει και να αποκαταστήσει πλήρως το σχεδιασμό του Καλλικράτη, διαθέτοντας τα αναγκαία χρηματικά ποσά που χρειάζεται για μια πραγματική δημοσιονομική ανανέωση και όχι για φούσκες και σαπουνόνερα που αντί να καθαρίζουν αντίθετα βρωμίζουν περισσότερο την κατάσταση.......

Το σίγουρο είναι ότι εμείς δεν θα το λησμονήσουμε το θέμα και θα επιμείνουμε μέχρι την τελική του λύση και όχι απλά στα χονδροειδή μπαλώματα που κατά καιρούς επιχειρούνται από τους καθ' ήδην αρμόδιους της εκάστοτε κυβέρνησης.
-------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------------