Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε η πρώην πρόεδρος των συμβολαιογράφων

Νεκρή εντοπίστηκε η τέως πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Εφετειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά. Η σορός της 71χρονης εντοπίστηκε στις 14.38  στη θαλάσσια περιοχή της Λεύκης, στο κτήμα Καραγκιόζη από περιοίκους που ενημέρωσαν το Λιμενικό.
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου αναγνωρίστηκε από οικείους της.


Σύμφωνα με τα έως τώρα ευρήματα, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο σημείο εντοπισμού της σορού βρέθηκε και ένα σημείωμα.

Όπως μεταδίδει το voria.gr η πολύ γνωστή στην πόλη συμβολαιογράφος είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι σε βάρος της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης για παρακράτηση χρημάτων από πλειστηριασμούς. Αναφορικά με την υπόθεση αυτή, η ίδια είχε δηλώσει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο.

Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
-----------------------------------------
Πηγή: Ναυτεμπορική
-----------------------------------------