Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ στον Πειραιά

Έξω από το χώρο όπου επρόκειτο να δώσει ομιλία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - Χημικά από τα ΜΑΤ, πέτρες, μπουκάλια, φωτιές και οδοφράγματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και διμοιριών των ΜΑΤ στον Πειραιά, έξω από το χώρο όπου επρόκειτο να δώσει ομιλία ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο όπου μιλάει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέσω της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν, σπάζοντας ένα όχημα της αστυνομίας. Παράλληλα έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων ενώ εκτόξευαν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από χθες κυκλοφορούσε στα social media σχετικό κάλεσμα από οπαδούς του Ολυμπιακού.


Υπενθυμίζεται ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στις 19:00, στο ξενοδοχείο “Piraeus Theoxenia” (Καραολή & Δημητρίου 23, Πειραιάς) με θέμα: «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια» και ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. 

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σε πολυχώρο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά, ωστόσο λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ότι «Λόγω προβλήματος του ιδιοκτήτη υπάρχει αλλαγή στο χώρο της συγκεκριμένης εκδήλωσης».
----------------------
Πηγή:  ΑΥΓΗ
---------------------
-