Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Διαμόρφωση παιδότοπου στον εξωτερικό χώρο του Νηπιαγωγείου Ποταμού και προμήθεια εξοπλισμού

Από: Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων                                                                                                                   Κύθηρα, 01.03.2018
         Νηπιαγωγείου Ποταμού Κυθήρων
         Ποταμός Κυθήρων 80 200, τηλ.6974128593, 6944164183
         E-mail: harry@tzortzopoulos-estate.gr, m.varda@hotmail.com

Προς: 1. Δήμαρχο Κυθήρων - κο Ευστράτιο Χαρχαλάκη
              Δήμο Κυθήρων, 80 100 Κύθηρα, E-mail: kythira@otenet.gr,
          2. Νηπιαγωγείο Ποταμού Κυθήρων-Προϊσταμένη κα Αναστασία Χατζή
              Ποταμός Κυθήρων 80 200, E-mail: mail@nip-potam.att.sch.gr
          3. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσής Κυθήρων (ραδιόφωνο, εφημερίδες και διαδίκτυο)ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση παιδότοπου στον εξωτερικό χώρο του Νηπιαγωγείου Ποταμού και προμήθεια εξοπλισμού   

Αξιότιμοι κύριοι/ες,

Στις αρχές Φεβρουαρίου 2018 και έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου κου Ευστράτιου Χαρχαλάκη στην έδρα του Δήμου Κυθήρων, λάβαμε την ευχάριστη ενημέρωση δια στόματος του Δημάρχου ό,τι τους αμέσως επόμενους μήνες θα ολοκληρωθεί η διαμόρφωση - οργανωμένου και βάσει προδιαγραφών νηπίων - παιδότοπου στον εξωτερικό χώρο του νηπιαγωγείου Ποταμού στην Αγία Πελαγία.

Παράλληλα θα γίνουν εργασίες συντήρησης αντικατάστασης του περιμετρικού κιγκλιδώματος, της πόρτας ασφαλείας λεβητοστασίου και του κυτίου προστασίας του μετρητή ΔΕΗ. 

Με την παρούσα θα θέλαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ποταμού, να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για το έργο αυτό και αναμένουμε πλέον την υλοποίηση του σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πλέον το ΔΣ στρέφει το ενδιαφέρον και τις δυνάμεις του, στην κάλυψη και υλοποίηση άλλων σημαντικών ελλείψεων και αναγκών του νηπιαγωγείου και αναγγέλλει την αγορά εξοπλισμού αποθήκευσης υλικών και παιχνιδιών εσωτερικού χώρου για τα παιδιά, τα οποία καλύπτονται από τις ετήσιες εισφορές των γονέων, δωρεά της Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και δωρεές τρίτων.

Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς, τις δασκάλες του νηπιαγωγείου και ιδιώτες για την άψογη συνεργασία.

Με εκτίμηση,
 
Ο πρόεδρος                                                                          Η Γραμματέας
 
Χάρης Τζωρτζόπουλος                                                       Ματίνα Βάρδα