Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Koπή της πίτας της χορευτικής ομάδας Κυθήρων.

Το εστιατόριο του Πιέρου στο Λιβάδι επέλεξε η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών Κυθήρων για να κόψει την πίτα της για το 2016 το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου,παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων,του Αγ.Βαλεντίνου.

Η χορευτική ομάδα αποτελείται από 2 τμήματα,το ένα ανήκει στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Πελαγίας,βόρεια στα Κύθηρα, και το άλλο αποτελείται από κάτοικους που διαμένουν στο νοτιότερο τμήμα του νησιού μας.


Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας και για την επιτυχία που σημειώνουμε σε κάθε αποστολή μας,είτε στην Ελλάδα,είτε στο εξωτερικό.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην σπουδαία δασκάλα μας κ. Χριστίνα Βασιλοπούλου, η οποία μας χαρίζει ατέλειωτες στιγμές περηφάνιας για τον τόπο μας!

Η ομάδα μας είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γίνει μέλος της.

Πληροφορίες για τα μαθήματα στο τηλ.6980662815.(κ.Χριστίνα Βασιλοπούλου)








-----------------------------
Τίνα Ταμβάκη
-----------------------------