Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τα Αντικύθηρα επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θόδωρος Κουκούλης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Πρωτοψάλτης και Νίκος Μεγαλοκονόμος, καθώς και υποψήφιοι του Συνδυασμού μας.
 
Οι Ακρίτες κάτοικοι των Αντικυθήρων, περίμεναν τον Δήμαρχο, έγινε γόνιμη συζήτηση για όσα έγιναν και όσα δεν πρόλαβαν να γίνουν τα τρία τελευταία χρόνια. 


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Διονύσιος Προγουλάκης ανέλυσε τις προτεραιότητες, για τα Αντικύθηρα την νέα θητεία.




Οι προτάσεις του προέδρου έγιναν αποδεχτές από την Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει κάνει για τα πλοία και ιδιαίτερα, για την συνέχιση των δρομολογίων στη γραμμή του Πειραιά μέχρι το 2016. 

Η εξέλιξη αυτή ανακούφισε τους παρευρισκόμενους, αφού η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τα Κύθηρα τον Πειραιά και την Κρήτη είναι προϋπόθεση επιβίωσης των Αντικυθήρων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στον Άγιο Μύρωνα και έκλεισε με την γνωστή φιλοξενία των Αντικυθηρίων!