Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟ... ΔΡΟΜΟ

Άσχημα παιχνίδια στην πλάτη χιλιάδων νησιωτών του βορείου Αιγαίου παίζουν μέσα στο χειμώνα Υπουργείο Ναυτιλίας και η εταιρεία ΝΕΛ...
 
Η ΝΕΛ ακινητοποίησε το μεσημέρι δυο από τα πλοία της, τον Θεόφιλο στην Καβάλα με 131 επιβάτες και τον Ταξιάρχη στο Λαύριο με 35 επιβάτες "λόγω προβλημάτων στον ανεφοδιασμό με καύσιμα".
 
Τους νησιώτες που θα ταξίδευαν για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο οι οποίοι μάλιστα είχαν επιβιβαστεί και περίμεναν με τις ώρες στα σαλόνια των πλοίων τελικά τους έβγαλαν και πάλι στο λιμάνι. 
 
Να πάνε που;
 
Η κοροϊδία; Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λέει πως "θα τους προωθήσει στον προορισμό τους με δική της μέριμνα". Απορώ πως; αφού σε κάποια νησιά δεν πάει και κανένα άλλο πλοίο;
 
Κύριε Βαρβιτσιώτη υπουργέ ναυτιλίας, δεν αφορούν τους νησιώτες τα οικονομικά προβλήματα της ΝΕΛ και της κάθε ΝΕΛ όπως δεν κέρδιζαν τίποτα και τότε που κερδοφορούσε και τα πλοία της έκαναν 1 δρομολόγιο και 2 πάθαιναν βλάβη και δώστε λύση στα προβλήματα τους. 

Δεν μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους. Δε μπορούν να ταξιδέψουν για κάτι σοβαρό, για γιατρούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Τα εμπορεύματα φτάνουν με μεγάλες καθυστερήσεις στα νησιά.  
Δεν είναι όλα κρουαζιέρες και τουρίστες.
---------------------------------------------------------------
Πηγή: peiratikoreportaz.blogspot.grΧάρης Μπόλκας
---------------------------------------------------------------