Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟΥ Π.Κ.ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

Έφτασε η μέρα που οι εθελοντές πυροσβέστες του Π.Κ. Κυθήρων θα δώσουν εξετάσεις και να πάρουν την πιστοποίηση τους!! 

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Διοικητή της Π.Υ.Γυθείου κύριο Γραφάκο Κωνσταντίνο ο οποίος ανέλαβε ο ίδιος την εκπαίδευση τους και υποστηρίχθηκε από πυροσβέστες του Π.Κ. Κυθήρων. Αναγνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η προσφορά των εθελοντών , είναι πάντα παρόντες σε καταστάσεις ανάγκης . 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε όλη την χώρα έχει αναπτύξει ομάδες Πυροσβεστών Εθελοντών εκπαιδεύει και εντάσσει στο Σώμα ανθρώπους που έχουν ψηλά το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. 

Το νησί μας δυστυχώς πλήττεται από πυρκαγιές και το προσωπικό της υπηρεσίας είναι μειωμένο είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν εθελοντές και πόσο μάλλον εκπαιδευμένοι εθελοντές.

Ευχόμαστε στους εθελοντές πυροσβέστες κάθε επιτυχία ,τους χρειάζεται το νησί των Κυθήρων όχι μόνο για τις έκτακτες καταστάσεις αλλά και γιατί ο εθελοντισμός είναι δείγμα πολιτισμού της κοινωνίας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Διοικητή και στους πυροσβέστες του Π.Κ.Κυθήρων που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια δημιουργίας Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στα Κύθηρα.
 -----------------------------
Πηγή: ADELIN 107,3 FM
------------------------------