Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τι θα γίνει με το Κ.Τ.Ε.Ο. ;;;;;;;

Ο καιρός περνά γρήγορα, και απο 10/6 θα αρχίσουν εντατικά οι έλεγχοι της τροχαίας του νησιού. Ήδη το σχετικό σήμα υπάρχει από αρχή του έτους . 


 Τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά. (400 ευρω!!) Και για να αρθεί, η διάταξη, η να τροποποιηθεί, (η να υπάρξει έστω διευκρινιστική εγκύκλιος) χρειάζεται νομοθετικό διάταγμα. όλοι γνωρίζουμε ότι απο τα "οχήματα" που ζουν στο νησί τα 7 στα 10 χρειάζονται ¨ιατρό¨ .

Έχουμε ζητήσει και απο τον υπουργό και απο την περιφέρεια , (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ) να δουν το πρόβλημα που εχει το νησί σχετικά με την μεταφορά των οχημάτων, στο πιο κοντινό μας ΚΤΕΟ (που υπάρχη εκτός νησιού), τόσο στα έξοδα της μεταφοράς,(ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ) όσο και στην δυνατότητα που θα έχει ο κάθε ιδιοκτήτης να μεταφέρει το όχημα του. (αλήθεια ενα π.χ μοτο 50cc πως θα πάει και θα ερθη; με μεταφορική; και ποιος θα περιμένει να το παραλάβει; και ποιος θα πάρει απόφαση, αντι του ιδιοκτήτου σε κάποιο πρόβλημα που το κτεο επισημαίνει;) και εφ'οσον δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής την ιδια μερα τι θα γίνεται; θα ¨κοιμάστε¨απέναντι; 

ΛΟΙΠΟΝ για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, όλα αυτά είναι κωμικοτραγικά, και όταν ελθει η ώρα θα την πληρώσουν όλοι. Γιατί κανένας δεν θα είναι υπεράνω του νόμου, και διότι οι "καρφωτές" θα πάνε και θα έρχονται. 

Στο θέμα αυτό έχει ενημερωθεί ο Δήμος, και έχει κάνει και αυτός της ανάλογες διαμαρτυρίες, αλλά απ'οτι δείχνουν τα πράγματα, ούτε από εκεί έχουμε αποτέλεσμα . Το σύνθημά μας είναι οτι, ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. 

Και είναι υποχρέωση του κράτους, να αντιμετωπίζει ισότιμα και ισόνομα όλους τους πολίτες του, ώστε να απαιτήσουμε τα αυτονόητα! και για να γίνει αυτό χρειάζεται ΟΛΟΙ ΜΑΣ να γίνουμε "ΕΝΕΡΓΟΙ" πολίτες, και να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας, και μαζί με το ΔΗΜΟ (να απαιτήσουμε τα αυτονόητα), πριν είναι πολύ αργά .
---------------------------------------
Ανδρέας Παπαδόπουλος
--------------------------------------