Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Σε πείσμα των καιρών και όταν υπάρχει διάθεση για προσφορά"

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
νηπιαγωγείου Κ. Λιβαδίου Κυθήρων


Δελτίο τύπου - Ευχαριστήριο

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Λιβαδίου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς αλλά και τις δύο νηπιαγωγούς κυρία Ελευθερία και κυρία Πωλίνα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε την σχολική περίοδο 2011-2012 που έληξε. Μια χρονιά με πολλές οικονομικές δυσκολίες αλλά με περισσή αγάπη για τα παιδιά μας...

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος γονέων με την βοήθεια όλων των γονιών βοήθησε έμπρακτα στην επιτυχή μετακόμιση, τον περασμένο Νοέμβριο, από το παλαιό κτήριο της χώρας στο πρώην Δημοτικό Κάτω Λιβαδίου όπου και στεγάζεται τώρα.

Αμέσως μετά τη δύσκολη μετακόμιση, προτεραιότητα του συλλόγου κρίθηκε η διαμόρφωση τις παιδικής χαράς που βρίσκεται στο προαύλιο του νηπιαγωγείου, με νέα σύγχρονα παιδικά όργανα, αφού τα παλιά ήταν ακατάλληλα για τις ηλικίες 3-6 ετών.




Έτσι διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με το οποίο μαζεύτηκε το ποσό των 500 ευρώ. Με το ποσό αυτό επισκευάσαμε και αντικαταστήσαμε με ασφαλή καινούργια καθίσματα, τις παλιές χαλασμένες κούνιες.

Ένα ιδιαίτερο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον κύριο Παναγιώτη Καλλίγερο (Πίττα) που με τη ευγενική του δωρεά, βοήθησε σχεδόν εξ' ολοκλήρου στην δαπάνη της αγοράς του νέου ξύλινου πολυοργάνου παιδικής προσχολικής ηλικίας το οποίο στήθηκε στον προαύλιο χώρο του νέου νηπιαγωγείου.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :
  1. την μεταφορική εταιρεία των αδερφών Τζάννε για την στήριξη της προσπάθεια μας, μεταφέροντας από Αθήνα με συμβολική τιμή όλο τον νέο εξοπλισμό.
  2. Τον επιπλοποιό κύριο Δημήτρη Γεωργιάδη που ανέλαβε την συναρμολόγηση του πολυοργάνου.
  3. Τον κύριο Βαγγέλη Αλιράι Γκραμόζ που διέθεσε το συνεργείο του για την τοποθέτηση του πολυοργάνου στο έδαφος χωρίς αμοιβή.
  4. Τον κύριο Ανδρέα Τραβασάρο για τη δωρεάν παροχή των απαραίτητων μηχανημάτων εκσκαφής για τη διαμόρφωση του χώρου.
  5. Τον κύριο Θόδωρο Λαζάι Μπλεντάρ που έκανε την τσιμεντοκονία αλλά και την τοποθέτηση των ελαστικών πλακιδίων χωρίς αμοιβή.
  6. και φυσικά, τον Δήμο Κυθήρων για την γενικότερη συνεργασία του κατά την περίοδο που έγιναν οι απαραίτητες εργασίες μετατροπής του  νέου κτηρίου ώστε να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του νηπιαγωγείου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Μεγαλοκονόμο που ήταν δίπλα στην προσπάθεια μας όπου και όταν χρειάστηκε.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους ίδιους τους γονείς των μικρών μας φίλων, οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα όταν χρειάστηκε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο την βοήθεια τους.

Εκ μέρους των παιδιών μας,
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους ... Καλό καλοκαίρι...

Για το σύλλογο γονέων του νηπιαγωγείου Κ. Λιβαδίου Κυθήρων:

Κώστας Μπέλμπας
Έφη Καραβουσάνου 
Γκλόρια Βάρδα
Σοφία Σταλία