Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ:Η COSMOTE ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΩΣΗΣ ΣΤΑ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

Ανακοινώνεται ότι από 06/02/2012 θα ισχύσουν οι ακόλουθες αλλαγές χρεώσεων:

• Μειώνεται το µηνιαίο πάγιο των ακόλουθων πρόσθετων πακέτων και υπηρεσιών COSMOTE για ιδιώτες συνδροµητές συµβολαίου σύµφωνα µε τον Πίνακα 1:

• Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης των εθνικών κλήσεων οµιλίας και video-κλήσεων προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για όλα τα Οικονοµικά Προγράµµατα Συµβολαίου και ΚαρτοΣυµβολαίου για ιδιώτες συνδροµητές της COSMOTE, για όλα τα Επαγγελµατικά Προγράµµατα Συµβολαίου COSMOTE και COSMOTE BUSINESS COST CONTROL, καθώς και για όλους τους συνδροµητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOKAPTA, αυξάνεται από 45 σε 60 δευτερόλεπτα και η χρέωση στη συνέχεια παραµένει ανά δευτερόλεπτο.

• Ειδικά για τα Επαγγελµατικά Προγράµµατα Συµβολαίου COSMOTE BUSINESS Plus, τα Επαγγελµατικά Ατοµικά και τα Επαγγελµατικά Προγράµµατα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL, η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης των εθνικών video-κλήσεων προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 1 σε 60 δευτερόλεπτα και η χρέωση στη συνέχεια παραµένει ανά δευτερόλεπτο.

• Η αύξηση στην ελάχιστη διάρκεια χρέωσης των εξερχόµενων κλήσεων οµιλίας θα ισχύσει αντίστοιχα κατά την περιαγωγή, εφόσον είναι ενεργοποιηµένη η υπηρεσία «COSMOTE Traveller».

• Η χρέωση για κλήσεις προς τον προσωπικό τηλεφωνητή εντός Ελλάδος (123 και 6971000123)
α) µειώνεται από 0,2583€/κλήση σε 0,1989€/κλήση σε όλα τα Οικονοµικά Προγράµµατα ΚαρτοΣυµβολαίου της COSMOTE για ιδιώτες συνδροµητές, σε όλα τα Επαγγελµατικά Προγράµµατα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL και στα προγράµµατα καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOKAPTA,
β) αυξάνεται από 0,1447€/κλήση σε 0,1989€/κλήση σε όλα τα Οικονοµικά Προγράµµατα Συµβολαίου COSMOTE για ιδιώτες συνδροµητές, και
γ) αυξάνεται από 0,1395€/κλήση σε 0,1989€/κλήση σε όλα τα Επαγγελµατικά Προγράµµατα Συµβολαίου COSMOTE, εξαιρουµένων των Προγραµµάτων COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ για τα οποία η χρέωση παραµένει µηδενική.

• Για όλα τα Οικονοµικά Προγράµµατα ΚαρτοΣυµβολαίου της COSMOTE µειώνεται η τιµή του πακέτου µηνυµάτων «SMS 200» από 7,50€ σε 7,00€. Επίσης, η χρέωση για εθνικές κλήσεις οµιλίας προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,0050€/δευτ. σε 0,0055€/δευτ. και η χρέωση για αποστολή µηνυµάτων (SMS) εντός Ελλάδος προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας (εξαιρουµένων των σύντοµων κωδικών και σύντοµων κωδικών δικτύου) αυξάνεται από 0,1136€/µήνυµα σε 0,1250€/µήνυµα.

• Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης της υπηρεσίας «0,01€/λεπτό προς 2 αριθµούς COSMOTE» της COSMOΚΑΡΤΑ, για κλήσεις οµιλίας προς τους 2 επιλεγµένους αριθµούς COSMOTE, αυξάνεται από 30 δευτερόλεπτα σε 60 δευτερόλεπτα και η χρέωση στη συνέχεια παραµένει ανά δευτερόλεπτο.

• Ο ελάχιστος χρόνος διάρκειας ανά κλήση της υπηρεσίας που προσφέρει στους συνδροµητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOΚΑΡΤΑ 45 λεπτά δωρεάν χρόνου οµιλίας για εθνικές κλήσεις φωνής µε κάθε ανανέωση χρόνου οµιλίας αξίας ίσης ή µεγαλύτερης των 10€, αυξάνεται από 30 δευτερόλεπτα σε 60 δευτερόλεπτα και η χρέωση στη συνέχεια παραµένει ανά δευτερόλεπτο.

• H χρέωση αποστολής MMS εντός Ελλάδος προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για όλους τους συνδροµητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOKAPTA, αυξάνεται από 0,4030€/MMS σε 0,47€/MMS.

• Η χρέωση της υπηρεσίας Επέκτασης Υπολοίπου για όλους τους συνδροµητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAPTA, WHAT’S UP, FROG και CIAO αυξάνεται από 0,35€ σε 0,40€.

• Η χρέωση για κλήσεις και video-κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας για όλους τους συνδροµητές καρτοκινητής τηλεφωνίας FROG αυξάνεται από 0,0036€/δευτ. σε 0,0042€/δευτ., ενώ η χρέωση παραµένει ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια χρέωσης.

Όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις παραµένουν αµετάβλητες.

Οι υφιστάµενοι συνδροµητές των ως άνω προγραµµάτων έχουν δικαίωµα καταγγελίας της σύµβασής τους αζηµίως, εντός ενός µηνός από τη δηµοσίευση της παρούσας.

Για περισσότερες πληροφορίες ενηµερωθείτε αναλυτικά στο http://www.cosmote.gr/ και από την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE καλώντας στο 13838 για ιδιώτες συνδροµητές Συµβολαίου, ΚαρτοΣυµβολαίου και για συνδροµητές Καρτοκινητής (χρέωση 0,123€/κλήση από κινητό COSMOTE), στο 13839 για εταιρικούς πελάτες (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE), στο 1299 για συνδροµητές FROG και στο 1277 για συνδροµητές CIAO (χρέωση 0,123€/κλήση).

Σε όλα τα ανωτέρω ποσά συµπεριλαµβάνεται Φ.Π.Α. 23%.
---------------------------
Πηγή: ΠΡΕΖΑ TV
---------------------------