Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ιωάννινα: Συνέδριο για το επιχειρείν στην Ηπειρο

Με τη συμμετοχή μεγάλων επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί το Epirus Business Forum 2012 την Παρασκευή 27/01/2012 και το Σάββατο 28/01/2012 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Grand Serai στα Ιωάννινα, συνέδριο που αναμένεται να αποτελέσει το επιχειρηματικό γεγονός της νέας χρονιάς στην Ήπειρο καθώς τη συμμετοχή τους έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει εκπρόσωποι επιτυχημένων επιχειρήσεων και φορέων της χώρας, όπως επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής.

Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τμήμα Ηπείρου) και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και διοργανώνεται με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση με ομιλία ο γενικός διευθυντής της Protergia (όμιλος Μυτιληναίος) κ. Ντίνος Μπενρουμπή [BENr.AT] στη θεματική ενότητα «Ενέργεια στην Ήπειρο», ο κ. Γιώργος Κολλιόπουλος της εταιρείας Speiron- λ/Lambda -το λάδι που πωλείται στα Harrods-, ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κρόκου Κοζάνης κ. Νικόλαος Πατσιούρας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αλγη Α.Ε. Σπειρουλίνα Σερρών κ. Μιχάλης Ζουλουμίδης, στη θεματική ενότητα «Τουρισμός και ελληνικά προϊόντα: Δυναμική επένδυση σε περίοδο κρίσης».

Συμμετοχή

Στην ίδια ενότητα επίσης το EBF2012 θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η κα Μ. Βλάχου της εταιρείας Fereikos-Helix -πρόσφατα βραβεύθηκε με το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2011»- καθώς επίσης και εκπρόσωποι των εταιρειών Gaea -μια εταιρεία που το 82% του συνολικού τζίρου της προέρχεται από εξαγωγές- και της Astarti- Tzortzopoulos Estate -βραβευμένη εταιρεία παραγωγής βιολογικών & παραδοσιακών κυθηραϊκών προϊόντων.

Στις εργασίες του EBF2012 θα παραστεί με ομιλία ο πρόεδρος του αρμόδιου εθνικού οργανισμού προσέλκυσης, υποδοχής, προώθησης και υποστήριξης στρατηγικών και λοιπών επενδύσεων στην Ελλάδα «Invest in Greece» κ. Αριστομένης Συγγρός.
-------------------------------
Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
-------------------------------