Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αϊ-Βασίλης έφθασε στον Ποταμό Κυθήρων

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και η Πλατεία του Ποταμού πλημμύρισε από παιδιά αλλά και μεγάλους που όλοι περίμεναν τον ερχομό του Αϊ-Βασίλη.

Και ο Αϊ-Βασίλης πιστός στην παράδοση του έφθασε στις 11.30 μαζί με τον βοηθό του και μοίρασε σοκολάτες και δώρα, αλλά περισσότερο έφερε την χαρά και την ελπίδα σε όλους τους λιλιπούτειους υποστηρικτές του που με τόση αγωνία τον περίμεναν.


Τα κάλαντα της Φιλαρμονικής του Ποταμού με επικεφαλής τον αειθαλή Μαέστρο κ. Στρατή Θεοδωρακάκη ακούστηκαν από όλους και έφεραν το μύνημα της νέας χρονιάς με ελπίδα.




Ο Αϊ-Βασίλης όμως δεν περιορίστηκε μόνον στους μικρούς του φίλους, στην συνέχεια πήρε τον δρόμο και κατηφόρισε εκεί που βρισκονται οι άνθρωποι που έδωσαν πνοή σε όλους εμάς τους νεώτερους. Κατευθύνθηκε και επισκέφθηκε το Γηροκομείο Κυθήρων όπου και εκεί μοίρασε γλυκά στους απόμαχους, στους παππούδες και στις γιαγιάδες, που και αυτοί αισθάνονται σαν παιδιά αυτές τις ημέρες, όπως άλλωστε και όλοι μας.



Η εξαιρετική αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε με εξαιρετική επιμέλεια από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ποταμού και ευχόμαστε να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την ίδια επιτυχία.
--------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------