Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Η ψυχαγωγική δραστηριότητα στα Κύθηρα

Όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας και αφορούν τον κλάδο της ψυχαγωγικής δραστηριότητας, είτε από Ιδιώτες, είτε από τις Δημόσιες Αρχές του νησιού, ή ακόμη με την σύμπραξη και των δύο, οδηγούν στο θλιβερό συμπέρασμα ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος νομιμότητας, δεοντολογίας και εύρυθμης λειτουργίας μεταξύ των εμπλεκομένων. 

  
Μετά από την επίδειξη νομιμοφροσύνης που ακολούθησε σε μερίδα συμπολιτών μας, στιγματίζοντάς τους με αδικαιολόγητους και βαρύτατους χαρακτηρισμούς, είναι επιβεβλημένη η ενημέρωση τόσο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς, προϊσταμένης αρχής αστυνόμευσης του Δήμου Κύθήρων, όσο και των Ο.Τ.Α Δήμου Κυθήρων και Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας για την αποκατάσταση της Τάξης στην περιφέρεια του Δήμου Κυθήρων. Εάν δε, υπάρξει αδυναμία ή ολιγωρία από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τότε το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη και δη η Εισαγγελία Πειραιώς.

Είναι επιβεβλημένο να δοθεί ένα τέλος σε μία σειρά εσκεμένης συγκάληψης έκνομων δραστηριοτήτων, ανεξαρτήτως αν ευνοεί συμφέροντα συγκεκριμένων ατόμων ή νομικών προσώπων.
------------------------------------
Ιππόλυτος Πρέκας 
------------------------------------