Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Επιτυχημένο.... Πραξικόπημα ...στα Κύθηρα...!!!!!!!!

Ακριβώς πριν 2 ημέρες, στις 15 του Ιουλίου, δημοσιεύσαμε την εγκατάσταση, στην παραλία Καλάμι, μιας καινούργιας σιδερένιας σκάλας, από την Εγχώριο περιουσία,  προκειμένου οι πολλοί επισκέπτες της παραλίας να έχουν πρόσβαση σε αυτήν με τρόπο ασφαλή, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε μέχρι σήμερα καθώς όπως είναι γνωστό υπήρχαν αρκετά περιστατικά τραυματισμών σχεδόν κάθε καλοκαίρι.


Σήμερα 2 ημέρες μετά η τοπική πρόεδρος του Μυλοποτάμου κ. Καλλιόπη Καρύδη διεπίστωσε και κατήγγειλε στον Δήμαρχο Κυθήρων ότι : Άγνωστοι είχαν ξεβιδώσει και αποσυνδέσει τα σιδερένια σκαλιά και επι πλέον είχαν κόψει και διασκορπίσει το υπόλοιπο σιδερένιο σκελετό της σκάλας, καταστρέφοντας οριστικά την εύκολη πρόσβαση προς την παραλία Καλάμι.

Όπως είναι αντιληπτό για να γίνει κάτι παρόμοιο απαιτείται αρκετός χρόνος και ελπίζουμε αν κάποιοι βρισκόντουσαν στην παραλία να αναγνώρισαν τον (τους) ηλίθιους "τζάμπα τζιχαντιστές" που προέβησαν σε αυτό τον βανδαλισμό.

Είναι πραγματικά τελέιως ακατανόητο γιατί κάποιοςνα σκεφθεί να καταστρέψει κάτι που αποτελούσε μια πολύχρονα ζητούμενη ευκολία στην πανέμορφη αυτή παραλία. Εάν είναι κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα τότε καλό είναι να απομακρυνθεί από τον τόπο και να εγκλεισθεί σε κάποιο ανάλογο ίδρυμα. Εάν πάλι είναι κάποιος "μάγκας τζιχαντιστής" τότε καλό θα ήταν να περάσει κάποιο διάστημα σε ένα δημόσιο σωφρονιστήριο και να "εξυπηρετήσει" κάποιους μαχρόνια έγκλειστους, απλά για να καταλάβει τι σημαίνει βερύκοκο.....

Και επιτέλους  να υπάρξει κάποια δημόσια προστασία σε αυτό το νησί που σιγά-σιγά γίνεται άντρο κάποιων αλητών που αλωνίζουν χάριν της ανεκτικότητας που υπάρχει από κάποιες αρχές.

Το γεγονός κατήγγειλε ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης στο κοινωνικό δίκτυο ως εξής : 

 Ή βλακεία είναι ανίκητη. 
Πριν λίγο ενημερωθηκα ότι έγινε μία φρικτή δολιοφθορά στη σκάλα που πριν λίγο καιρό τοποθέτησε ή Εγχώριος Περιουσία στο Καλάμι. 
Ή σκάλα ήταν πολυετής απαίτηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και των αρχών που κάθε χρόνο καλούνταν να συνδράμουν σε περιστατικά τραυματισμών. 
Ή αισχροτητα αυτή ΔΕΝ θα επικρατήσει γιατί δεν θα το επιτρέψουμε. Ο δημόσιος διάλογος με επιχειρήματα είναι θεμιτός. 
Οι υπουλες δολιοφθορές δημόσιας περιουσίας όμως είναι αλητεία και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. 
Πότε δεν θα επιτρέψουμε τη δικαιολογηση τέτοιων απαραδεκτων ενεργειών. 
Σε συνεργασία με την Εγχώρια Περιουσία κινησαμε ήδη την ποινική διαδικασία. Ντροπή σε όσους νομίζουν ότι αυτό είναι πράξη μαγκιας.
---------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------------------