Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πρωταπριλιά, συνεργασία και ευσεβείς πόθοι!

Βιάσθηκε μάλλον να χαρεί ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Πρωτοψάλτης με το πρωταπριλιάτικο χωρατό του Ιππόλυτου Πρέκκα «Ο Κουκούλης επανεκλέγεται», αφού έσπευσε να κοινοποιήσει στα Κυθηραϊκά ΜΜΕ και στις κοινωνικές ιστοσελίδες την ικανοποίησή του. Ίσως θα έπρεπε να είχε δει την ημερομηνία προτού πιάσει χαρτί και καλαμάρι για να θριαμβολογήσει πως και οι δύο «συμφωνούν στον Δήμαρχο της επόμενης πενταετίας»!

Ωραία βέβαια είναι τα όσα γράφει για ομόνοια, συνεννόηση και συνεργασία. Καμμία αντίρρηση από πλευράς της Κυθηραϊκής Πρωτοβουλίας. Μόνο που είναι εκ των πραγμάτων ανέφικτη η συνεργασία με αυτούς που επί εφτά χρόνια αρνήθηκαν με πείσμα κάθε ουσιαστική συνεργασία. 

Όπως και δεν έχει δυστυχώς κανένα νόημα, για όσους αντιλαμβάνονται την επιτακτική ανάγκη αλλαγής, η συσπείρωση γύρω από το πρόσωπο του νυν δημάρχου, αφού το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται τα Κύθηρα είναι «άλλη μια από τα ίδια».

Ναι λοιπόν στη συνεργασία, ναι στη συσπείρωση, ναι στην αποτελεσματική συμμαχία. Όχι όμως με τους υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση των νησιών μας. Γιατί ο σοφός βοσκός δεν παίζει ζάρια το κοπάδι με τον λύκο…
-------------------------------------
Πηγή:  protovouliakythera.com
-------------------------------------