Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ,,, ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ....

Από χθές δημοσιοποιήθηκε ότι "Κατάστημα απέλυσε εργαζόμενη, διότι αρνήθηκε να ομονοήσει σε εκλογικές προσχωρήσεις..."

Υπήρξαν πολλαπλές εγγραφές - ανακοινώσεις - υπονοούμενα και επικρίσεις για το θέμα αυτό στο δίκτυο κοινωνικής επικοινωνίας αλλά και στα διαδικτυακά πληροφορικά μέσα.


Σήμερα ανακοινώθηκε και το όνομα της επιχείρησης που συνέβη το γεγονός , το εστιατόριο-ταβέρνα "Ξεγάντζαρος".....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ η ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;;;;  
Ακούστε την και φρίξτε με τι τρυκ χρησιμοποιούνται προκειμένου να ρίξουν Λάσπη και να κερδίσουν ψήφους οι διάφοροι υποψήφιοι...

1. Η συγκεκριμμένη εργαζόμενη εργαζόταν σε περιστασιακή χειμερινή βάση στην κουζίνα του συγκεκριμένου εστιατορίου. Δηλαδή όταν υπήρχε κίνηση η εκδηλώσεις που γινόντουσαν στην συγκεκριμένη ταβέρνα εζητείτο η συνδρομή της. Επίσης υπήρχε προϋπόθεση ότι την τουριστική περίοδο θα εργαζόταν συνέχεια έως το τέλος της.

2. Μέχρι αυτού του σημείου υπήρχαν άριστες οικογενειακές και φιλικές σχέσεις των οικογενειών του ιδιοκτήτη της ταβέρνας αλλά και της εργαζομένης.

3. Το περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξε μια εκδήλωση στην ταβέρνα και της ζητήθηκε πάλι να συμμετάσχει. Εκείνη όμως για δικούς της προσωπικούς λόγους δεν είχε την δυνατότητα. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιστάσεις ο ιδιοκτήτης προσέλαβε για την εκδήλωση αυτή μιά αλλοδαπή προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει η ταβέρνα.

4, Στην συνέχεια ο σύζυγος και πρώην φίλος και συνεργάτης του ιδιοκτήτη πέρασε από την ταβέρνα και ζήτησε τον λόγο γιατί "απολύθηκε" η σύζυγός του......

5. Όπως πληροφορηθήκαμε η συγκεκριμένη κυρία πρόκειται να προσληφθεί η έχει προσληφθεί στον Δήμο με 5μηνη σύμβαση. Τυχαίο λέτε ;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

6. Η εξαγορά ψήφων με κουδουνάκια , χάντρες, και παγιαβλάκια ....καλά κρατεί.... και δεν φθάνει μόνο αυτό από πάνω ρίχνουμε ΛΑΣΠΗ σε ένα έντιμο και σκληρά αγωνιζόμενο επιχειρηματία, ΔΥΣΦΗΜΩΝΤΑΣ επωνύμως την επιχειρίση του. 
Και όλα αυτά γιατί ;;;;; 
Επειδή δεν ανήκει στην συγκεκριμένη παράταξη ;;;; 
Επειδή στις προηγούμενες εκλογές ήταν σε αυτή την παράταξη και τώρα σκεπτόμενος πιο θετικά άλλαξε παράταξη ;;;;

ΝΤΡΟΠΗ  λοιπόν η κάθε παράταξη να βγάζει δελτίο τύπου, υπογεγραμμένο από τον επικεφαλής της , χωρίς να ελέγχει τι γράφει και να συμπεριφέρεται σαν "κουτσομπόλα κυρά-Κατίνα" η σαν αποτυχημένος Μαυρογιαλούρος της εποχής του 50.  

Δεν κερδίζονται έτσι οι εκλογές πατριώτες ...... 
Οι εκλογές κερδίζονται με πρόγραμμα. θέσεις και απόψεις, που μάλλον εσείς δεν έχετε μια και αρνείσθε κάθε απάντηση σε οιοδήποτε μεγάλο ερώτημα η ζήτημα. 

Και το αρνείσθε γιατί πιθανώνατα δεν έχετε απαντήσεις η ίσως να μην υπάρχουν ικανά μέλη που να μπορούν να δώσουν κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Και επί τέλους ας σταματήσουν πια αυτές οι ανυπόστατες μέθοδοι προεκλογικής αντιπαράθεσης και ας χρησιμοποιηθούν σοβαρές μέθοδοι και επιχειρήματα.

Τέλος χρήσιμο θα ήταν να αποκαταστήσετε δημόσια την βλάβη που προκαλέσατε στον συγκεκριμένο επιχειρηματία με τις ΨΕΥΔΕΙΣ σας κατηγορίες.....
----------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------