Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ιός Χατζηνικολάου – Ευαγγελάτου χτύπησε τις τιβί!


Μέχρι το βράδυ μιλούσαμε για τον ιό που χτυπάει το φέισμπουκ και τα κάνει σμπαράλια αν ανοίξεις το μήνυμα. Από αργά το βράδυ μιλάμε για τον ιό που χτύπησε τις τηλεοράσεις, όταν ο Χατζηνικολάου είχε προσκεκλημένο τον Ευαγγελάτο, αλλά και Τράγκα, Μαρία Σπυράκη και λοιπούς πολλούς.

Η Μαρία Σπυράκη ως εκπρόσωπος Ν.Δ. έκανε θεατρική είσοδο, γιατί μπήκε στο στούντιο μόνη, δύο λεπτά μετά την έναρξη του «Ενικού», γιατί μόλις είχε γυρίσει από συνέντευξη στο Euronews και στις 4 το πρωί θα πήγαινε στο Bloomberg.

Παρά τον «Ενικό», Χατζηνικολάου και Τράγκας μιλούσαν σε άψογο πληθυντικό γιατί γνωρίστηκαν μόλις χθες στο στούντιο, αλλά αυτό έδινε έναν τόνο σοβαρότητας στην εκπομπή.

Ο Ευαγγελάτος είχε μαζί και τον Τάκη Χατζή, αλλά δεν είχε την Ελένη Καλογεροπούλου, οπότε τσάμπα περιμέναμε μέχρι τις 3 το πρωί για τον απαραίτητο καβγά.

Πένθιμο κλίμα χθες στο Μαξίμου γιατί η Ελλάδα αναδείχτηκε μόλις η 10η πιο εξαθλιωμένη χώρα στον κόσμο. Ο Σαμαράς έβαλε κατσάδα στους υπουργούς να μπούμε σύντομα τουλάχιστον στην 5άδα.

Στον λεγόμενο «δείκτη δυστυχίας» μάς έφαγαν λάχανο και είναι στην πρώτη τριάδα η Βενεζουέλα, το Ιράν και η Σερβία.

Ο πρώτος βέβαια που έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη Βενεζουέλα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Τονίζει δε σε αυτό ότι σύντομα θα δημιουργήσει κι αυτός τη Βενεζουελλάδα.

Απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών να κρεμάσουν εσώρουχα έξω από τη Βουλή. Επειδή όμως σεβάστηκαν τον χώρο κρέμασαν εκλεκτά προϊόντα τηλεμάρκετινγκ, όπως πρίτι μπρα και το καλσόν που δεν σκίζεται με τίποτα.

Οι μόνοι που δεν έχουν διαμαρτυρηθεί ακόμα και δεν έχουν κάνει διαδήλωση έξω από τη Βουλή είναι οι παραγωγοί της έξυπνης σήτας.

Ιός όμως χτύπησε σίγουρα τον Πρετεντέρη, που με τον Αδωνι και τον Ψωμιάδη δίπλα, στην «Ανατροπή», έκανε σφοδρότατη κριτική στον Γιωργάκη.

Ο οποίος Παπανδρέου έπειτα από χρόνια άκουσε στην εκδήλωση με τον Κουβέλη, που είχε χάσει το μουστάκι λόγω ιού, να φωνάζουν ρυθμικά «Παπανδρέου-Παπανδρέου». Τα δυο παιδιά του.

Δεν με χτύπησε ιός. Το μόνο που δεν έχουμε δει στην τιβί είναι να κάνουν μαζί εκπομπή ο Χατζηνικολάου με τον Πρετεντέρη. Θα το δούμε την άλλη Δευτέρα, όταν θα κάνουν κοινή εκπομπή. Αλλωστε, πάνω-κάτω τα ίδια λένε με διαφορετικά λόγια.
------------------------------------------------------------
Πηγή: twitter.com/pamelouketo-Λάκης Μπέλλος
------------------------------------------------------------