Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στο Πάνθεον των μπαγλαμάδων


Το οποίον, μπράβο χονδρέ. Μιλάμε ότι θα πρέπει και να σαι το καλύτερο και συνεπέστερο παιδί του συστήματος. Οσάκις και κινδύνεψαν να βγουν τα άπλυτα του στη φόρα εσύ εκεί σπεύσας ταχέως πρότασσες τα ατσάλινα στήθη σου (λέμε τώρα) ωσάν νέος Ηρακλέας (σε πιο soft έκδοση) και όντας αποτελεσματικός, τα κουκούλωνες στα μουλωχτά και όμορφα και ...πάλιν σοσιαλιστής ήσουνα (ή τόπαιζες).

Τι να θυμηθώ?

Τη ρύθμιση σου, που εν μια νυκτί παραγράφηκαν πλαστογραφίες γόνων επιφανών Σαλονικέων ? Ουχί δια το κάθε β' κατηγορίας μπιρμπιτσόλιον. Για τα ''παιδιά'' αμαρτήσαμαν ορέ!!!Δια τους μελλοντικούς αντικαταστάτες μας.

Αμ το νόμο περί τύπου; Γνωρίζων βέβαια καλώς περί της αλητείας των δημοσιογράφων, είπες να το πας στα ίσα ,να προστατεύσεις ρε παιδί, την κάστα σας καθ ότι γέμισε ο τόπος αυτιά στη ζούλα και κάμερες μπανιστηριτζήζουσες. Πώς αλλέως να σωθώμεν που είμεθα και κουσκουσιάρηδες?

Το αριστούργημα σου ο νόμος περί μη ευθύνης; Σε δοξολογούν πρόεδρα μου κι ανάβουν λαμπάδες τόσες να!! μετά συγχωρήσεως , στ όνομά σου τόσοι και τόσοι κλέφτες, απατεώνες, μιζαδόροι και κομπιναδόροι ,νταλαβεριτζήδες και αρπακτικά και λαμόγια με ότι καλούδι μπορεί να περιέχει ο ποινικός κώδιξ .

Και τέλος (προς ώρας) η γαργάρα με τη λίστα των φοροφυγάδων. Πήγες να το παίξεις και Πασιονάρια ανάθεμά σε, αλλά δε σου βγήκε .Παραπάχυνες και κόλλησες στην τρύπα διαφυγής των λαμογίων , σε πρόλαβε το άγριον κύμα της αγανάκτησις και ποιος σε ξεπλένει τώρα, που άρχισαν να πηδάνε απ τη παραφορτωμένη βαρκούλα σου και παλιοί οι συντρόφοι, να σωθούν κι αυτοί παριστάνοντες τις εξαπατηθείσες παρθένες. Τα Μου Μου Ε που κάποτε '''έπαιζες'' ανέτως, τώρα θέλουν αίμα, όχι για την αποκρυβείσα αλήθεια (Κλάιν, μάιν) αλλά γιατί το αίμα εν προκειμένω πουλάει καλά, ως ο φόβος και το σπέρμα και άλλα τινά ΤιΒοειδή.

Κάτι θα σκεφτεί ,όμως, το μεταπολιτευτικό σύστημα να σε γλυτώσει, σαν συνεπές παιδί του. Ναι.... ναι.... ποσώς και τον Παπακωνσταντίνου. Κι αυτόν. Τόσο βοήθησε η διοπτροφόρος ποντικομαμή. Αλίμονο!!!

Το λοιπόν χονδρέ, δε λέγω παρ ότι απέδειξες πολλάκις οτι είσαι μια τεράστια πομφόλυξ με προσόντα παρλαπίπα, το σύστημα που τόσο στήριξες , ως είπαμε, μέχρι και αρχηγό κόμματος σ έκανε . Μην είμεθα κι αχάριστοι. Περικαλώ πολύ. Τον χοντρό σου **** τον εφαρμόζεις ακόμη , σοσιαλιστικώς, σε δέρματα μπέμπας θωρακισμένης 750 χιλιαρικίων (και ο Παπ. πριν βεβαίως) που δεν έχομεν. Έτσι είναι όμως, δούναι και λαβείν.

Τι Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες και Βαρβιτσιώτηδες και Παπανδρέηδες και...και....και.... μου τραγουδάτε;  Εδώ ο Μπέννυ δια πάσαν νόσος και πάσαν μαλακίαν. Όποιος αναξιοπαθής υπουργός, βουλευτής ,καναλάρχης, εφοπλιστής, μεγαλοεργολάβος η μεγαλοσχήμων , διαπλεκόμενος έχει πρόβλημα, εδώ στον Σοσιαλιστή Μπέννυ.

Φαντάζομαι τις μάχες που έδωσες με τις χαμούρες της Τρόικας , για να μην κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις του κοσμάκη. Ομηρικές μάχες, να πούμε . Σαν νέος Αχιλλεύς (σε πιο σοφτ και λαρτζ έκδοσις επαναλαμβάνω) μάτωσες , έδωσες ψυχή και σώμα, να σωθούν οι φοροφυγ.....μπαρδόν οι κολητ....ξανά μπαρδόν οι φτωχοί ανθρώποι, αλλά στο τέλος λύγισες μπροστά στους Βαρβάρους (κορμί είναι αυτό ,πόσο να αντέξει;) και εξαθλίωσες με πόνο ψυχής, αληθώς, έναν ολόκληρο λαό. Έρεψες απ την στενοχώρια. Δεν έτρωγες !!!.Δεν έβγαζες βόλτα ούτε τη θωρακισμένη σου(;) μπέμπα, να ξεσκάσει τέλος πάντων , ως σοσιαλιστής ηγέτης, σάν δεν πούμε ορέ , για μην το ξεχνάμε κιόλας.

Μπαρδόν , ρε πατρίδα (τυγχάνομεν και Παοκτσήδες, την τρέλα μου μέσα, ως και ο έτερος μέγας ανήρ, ο εν Κορυδαλλώ, Άκης, αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος μ αυτούς. Όλα για την ψήφο) αν δεν ενθυμούμαι η δεν γνωρίζω άλλα ανδραγαθήματά σου, αλλά και μόνο μ αυτά που αναφέρω, κέρδισες επάξια μια θέση στο πάνθεον των μπαγλαμάδων της νεωτέρας ιστορίας της χώρας αύτης.

Θα έλεγα επίσης οτι σηκώνεις πολύ φορτωτήρα* στην χοντρή σου πλάτη ,αν δεν φοβόμουν μη χαρακτηρισθώ ρατσιστής έναντι των χονδρών γενικώς (που δεν είμαι, παρ οτι τυγχάνω σαν την κάρα του Αγίου Ιωάννου του Νηστευτού , βοήθεια μας)

Μήτσος ο Τούφας

Υστεροπληκτρολόγιον:
*Όπου φορτωτήρα τυγχάνει μακρύ χονδροειδές παλούκιον ,ατημελώς καθαρμένον εκ των τσαρπαλίων, φέρων εγκοπήν εις την κορυφαίαν του μιαν άκραν , όπου και εφαρμούται η ίγγλα , ένθεν και ένθεν του σαμαρίου, ως υποστήριγμα, δια την ορθήν φόρτωσιν του γαϊδάρου. Ενίοτε εχρησιμοποίητο και σαν όπλο υπό των αγωγαίων. Εξ ου η έκφρασις ''πλακώθηκαν με τα παλούκια''
---------------------------------
Πηγή: taxalia.blogspot.com
---------------------------------