Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Οικονομικά και σχολικά θέματα στην ατζέντα του ΔΣ Μονεμβασίας

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μονεμβασίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Μολάων.

Θα προηγηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5 μ..μ. με μοναδικό θέμα την έγκριση του Απολογισμού και Ισολογισμού για το οικονομικό έτους 2011 του  Δήμου Μονεμβασιάς, με εισηγητής: το Δήμαρχο. Ηρ Τριχείλη.

Στις 6 μ.μ. θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. «Περί Εγκρίσεως των Πράξεων Εκκαθάρισης, Αποδοχής των Περουσιακών Στοιχείων και Υποχρεώσεων της Δημοτικής  Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Καστανέας {Δ.Ε.Τ.Α.Κ.}
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονικολής Χαράλαμπος.

2. «Περί χορηγήσεως παράτασης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις δρόμων Δ.Ε. Ασωπού»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς Ιωάννης.

3. «Περί μισθώσεως ακινήτου για την στέγαση του γραφείου και της αποθήκης του αρχειακού υλικού της Τ.Κ. Καστανέας Δ.Ε. Βοιών»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονικολής Χαράλαμπος.

4. «Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικ. έτους 2012»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ιωάννης.

5. «Περί τροποποιήσεως του ετήσιου προγράμματος δράσης 2012» (σχετική η αριθ. 268/2012 Απόφαση Οικ. Επιτροπής)
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Πριφτάκη Παν.

6. «Περί εγκρίσεως του 1ου Συγκριτικού Πίνακα και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης της Μελέτης ΓΠΣ πρώην Δήμου Βοιών και νυν Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβασιάς»
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Πριφτάκη Παν.

7. «Περί διαγραφής οφειλετών από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης έτους 2010 Τ.Κ. Ρειχέας»
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Πριφτάκη Παν.

8. «Περί εισηγήσεως – γνωμοδοτήσεως για τον ανώτατο αριθμό αδειών υπαίθριου ΣΤΑΣΙΜΟΥ εμπορίου, κατά κατηγορία επαγγελμάτων και προσδιορισμός ισάριθμων συγκεκριμένων θέσεων που θα χορηγηθούν στον Δήμο μας για το έτος 2013»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς Ιωάννης.

9. «Περί εισηγήσεως – γνωμοδοτήσεως για τον ανώτατο αριθμό αδειών υπαίθριου ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ εμπορίου, κατά κατηγορία επαγγελμάτων και τύπου (Α΄ή Β΄) που θα χορηγηθούν στον Δήμο μας για το έτος 2013»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς Ιωάννης.

10. «Περί χορηγήσεως άδειας λειτουργίας καταστήματος Υπηρεσιών Διαδικτύου, στην Δ.Κ. Μολάων, στην Γκιώνη Ευθαλία του Ιωάννου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ιωάν.

11. «Περί γνωμοδοτήσεως για την Συγχώνευση του Επαγγελματικού Λυκείου Έλους με το Επαγγελματικό Λύκειο Μολάων και δημιουργία ενιαίας σχολικής μονάδας με έδρα το Επαγγελματικό Λύκειο Μολάων»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ιωάν.

12. «Περί εγκρίσεως του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής του 2/Θ Ειδικού Σχολείου Μολάων για την περίοδο από 01.01.2011 μέχρι 31.07.2011»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ιωάννης.

13. «Περί εγκρίσεως της τροποποίησης του Καταστατικού της Αστικής Εταιρείας μη Κερδοσκοπικής με την νέα επωνυμία «Κέντρο Πρόληψης  των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Λακωνίας», με τον διακριτικό τίτλο «Δίαυλος»
Εισηγητής: κ. Μαυρομιχάλης Κων/νος.

14. «Περί εγκρίσεως της αριθ. 119/2012 Μελέτης του έργου «Συντήρηση παλαιού Δημοτικού Σχολείου Λαχίου», καθορισμός εκτελέσεως αυτού, τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2012».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονικολής Χαρ.

15. «Περί διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή δικαιούχων συμμετοχής και ορισμός θέσεων, στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αγίου Νεκταρίου στην Τ.Κ. Συκέας (5 με 9 Νοεμβρίου 2012)».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.
---------------------------
Πηγή: notospress.gr
---------------------------