Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Εξοπλίστηκαν οι εθελοντές πυροσβέστες των Κροκεών

Στα πλαίσια της ενημέρωσης πολιτών για θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης λόγω των υπαίθριων πυρκαγιών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου «Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής» , πραγματοποίησε ανοικτή συνάντηση με θέμα: «Υπάρχει λύση στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών».


Η συνάντηση έγινε χθες 9 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.

 

 

Κατά την διάρκεια της εσπερίδας έγινε και παράδοση στολών πυρόσβεσης, στην ομάδα των 22  Κροκεατών νέων Εθελοντών Πυροσβεστών που έλαβαν την πιστοποίησή τους το 2017, προερχόμενες από δωρεές φορέων και επαγγελματιών των Κροκεών και συγκεκριμένα: Αγροτικός Συνεταιρισμός Κροκεών, Εταιρεία εμπορίας ελαιοκάρπου Π. Δρούσια, Δημοτική Αγορά Λακωνίας, Ελαιοτριβείο και τυποποιητήριο Αδελφών Πολυμενάκου και Λογιστικό Γραφείο Αντώνη Παυλάκου.

 

  

  

 

Σύντομο χαιρετισμό προς τους νέους εθελοντές απηύθυναν ο διοικητής και ο υποδιοικητης της Π.Υ. Γυθείου Αντιπύραρχος κ. Παπαμιχαήλ  και Επιπυραγός κ. Κ. Γραφάκος,  ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση των εθελοντών Υποπυραγός Ευθύμιος Κοντάκος, ο πρ. Βουλευτης του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, ο Αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, ο εκπροσωπος του Α.Τ. Ευρώτα κ. Α. Μανουσαρίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Κροκεατών Αμερικής – Καναδά κα Ειρήνη Γορανίτη, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κροκεών κ. Ν. Δανάσκος κ.α.

Όλοι τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους νέους εθελοντές, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού στις ημέρες μας.
-------------------------------
Πηγή: krokeai.gr
-------------------------------