Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τι θα γίνει τελικά με το θέμα του Κ.Τ.Ε.Ο. της Αντιπεριφέρειας Νήσων Πειραιώς, κύριε Χατζηπέρο ;;;;

Σύμφωνα με τα τα τελευταία γνωστά και μετά την τελευταία ισχύουσα παράταση σε 2 ημέρες, δηλαδή στις 30 Ιουνίου, εκπνέει η δοθείσα προθεσμία για τον έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο. όλων των οχημάτων της περιοχής.

Μετά την 30η Ιουνίου όλα τα οχήματα της Αντιπεριφέρειας νήσων Πειραιώς θα είναι εκπρόθεσμα και θα υπόκεινται και σε μία επί πλέον επιβάρυνση (πρόστιμο) 70 ευρώ.

Όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Χατζηπέρος θα υπήρχε έγκαιρα αναγγελία παράτασης 6 μηνών και εν συνεχεία θα εδρομολογείτο η λύση της υπάρχουσας κινητής μονάδας Κ.Τ.Ε.Ο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο της Αντιπεριφέρειας νήσων Πειραιώς η αναγγελία καθυστερείται λόγω γραφειοκρατικής εμπλοκής της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής.

Και ειλικρινά αναρωτιόμαστε: Μπορεί τελικά 2-3 υπάλληλοι του κράτους που ζουν και συντηρούνται από τα χρήματα των πολιτών και παραμένουν εκεί χάρις στην δική μας ανοχή, να αποτελούν μια αέναη τροχοπέδη σε κάθε βήμα προς τα μπρός αυτού του τόπου ;;;;;

Αναμένουμε λοιπόν την ΑΜΕΣΗ και δυναμική ενέργεια του κ. Χατζηπέρου έτσι ώστε να λήξει άμεσα η εκκρεμότητα αυτή καθώς αναμένουμε και την ταχεία προώθηση της λύσης με την κινητή μονάδα του Κ.Τ.Ε.Ο., διότι είναι απαραίτητο στη Ευρώπη του 2016 να υπάρχει σωστός έλεγχος ΟΛΩΝ των οχημάτων και η ασφάλεια των οδηγών και επιβαινόντων στα οχήματα, χωρίς όμως αυτό να γίνεται με επί πλέον κόστος και ταλαιπωρία για τους κατοίκους των νησιών της Αντιπεριφέρειας, έτσι ώστε και αυτοί να αισθάνονται ασφαλείς αλλά και ισότιμοι με όλους τους υπόλοιπους κατοίκους της περιφέρειας Αττικής, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.
-------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------