Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Δύο νέες δημοσκοπήσεις αναρτήθηκαν στην σελίδα μας σχετικά με την τάση αυτής της εβδομάδας για τις Ευρωεκλογές καθώς και τις Περιφερειακές αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαϊου.

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες αλλά και τους "έξυπνους" του διαδικτύου ότι λυπούμεθα που θα τους απογοητεύσουμε αυτή την φορά και δεν θα μπορούν να ψηφίσουν "σωρηδόν" 


Δηλαδή :

1) Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα γνωστά "cookies του Firefox"

2) Δεν μπορούν να ψηφίσουν από πολλαπλές ΙΡ

3) Δεν μπορούν να ψηφίσουν από μηχανές πολλαπλής ψηφοφορίας.

4) Δεν μπορούν να ψηφίσουν από διαφορετικά e-mail διότι γίνεται συγχρόνως ανίχνευση IP - ID PC - Περιοχή προέλευσης και προστατεύεται με Captcha.

5) Υπάρχει confirmation από το e-mail που θα δηλώσετε χωρίς να υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος ποιόν η τι ψηφίσατε απλά επιβεβαίωση της ψήφου σας είναι.

6) Το σύστημα προέρχεται από αντιγραφή συστήματος της ψηφοφορίας των πολιτειών στις Η.Π.Α

7) Παρόμοια ψηφοφορία θα ανρτηθεί αύριο για τις Δημοτικές εκλογές των Κυθήρων

8) Η παλαιά ψηφοφορία μετά από έκκληση των περιεχομένων συνδυασμών απεσύρθη σήμερα αντί της 3ης Μαϊου όπως είχε αναγγελθεί και ο λόγος είναι ότι παρολίγο το σύνολο των ψηφοφόρων θα υπερέβαινε τον αριθμό των κατοίκων.

Δυστυχώς έχουμε μάθει να είμαστε απείθαρχος λαός χωρίς αρχές και ήθος και χρειαζόμαστε "μπαμπούλες" - "Γερμανούς" - και "περιορισμούς" για μάθουμε να είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ ενός αληθινού και συντεταγμένου κράτους. Είναι πράγματι λυπηρό.......

Υ.Γ. {Για τους φίλους και φίλες που "ανακάλυψαν" τα πλεονεκτήματα της κλοπής και παραπλάνησης του διαδικτύου και το εφάρμοσαν στην δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές} Όταν προσωπικά ξεκίναγα την επαφή μου με το διαδίκτυο οι περισοτεροι από εσάς βρισκόσασταν 20 χρόνια πριν την νηπιακή ηλικία και ίσως και κάποιων και οι γονείς τους στην παιδική.... Καλό θα είναι να το θυμάστε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ευτελίσετε κάποια προσπάθεια. Πάντως ευχαριστώ που μου θυμίσατε τι έστι "Κακόβουλος".....
-------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------------------