Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

5ο Συνέδριο Δικτύου Μικρών Νησιών στα Κύθηρα 5-7 Οκτωβρίου 2012

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη αξιόλογη συμμετοχή, ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εργασίες του συνεδρίου του Δικτύου Μικρών Νησιών που διεξάγεται στην αίθουσα του Κυθηραικού Συνδέσμου στα Κύθηρα.








Ενδιαφέρουσες εισήγησεις από τους 35 μέχρι τώρα ομιλητές έχουν γίνει καί γόνιμες συζητήσεις επί των θεμάτων που τέθηκαν.

Να αναφέρουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, παρόντες είναι ο βουλευτής Θ. Δρίτσας, οι ευρωβουλευτές Γ. Σταυρακάκης καί Σ. Δανέλης, εκπρόσωπος του Υπουργού Ναυτιλίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Δ. Κατσικάρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων, ο Δήμαρχος των μακρινών Λειψών, του μακρινού Μεγανησίου, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι από τα μικρά νησιά της πατρίδος μας ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος καί άλλοι ομιλητές γιά εξειδικευμένα θέματα.

















Υπενθυμίζουμε ότι το συνέδριο συνδιοργανώνουν το Δίκτυο Μικρών Νησιών, η Περιφέρεια Αττικής, και ο Δήμος Κυθήρων.

Οι εργασίες του συνεδρίου κλείνουν αύριο Κυριακή οπότε θα έχουμε τα αποτελέσματα του συνεδρίου καί θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ.




Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Δήμαρχο Τήλου Τάσο Αλιφέρη.
----------------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Τίνα Ταμβάκη
----------------------------------------------------------