Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Εκδήλωση της ΠΕΦΟ για την χρυσή ποδοσφαιρική δεκαετία του Ολυμπιακού»



 Στην εκδήλωση «Ολυμπιακή Ευγνωμοσύνη και Αγάπη», την οποία διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού (ΠΕΦΟ) την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Σινέ Παράδεισος», στην Πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού, παρευρέθηκε ο Σπύρος Σπυρίδων


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ΠΕΦΟ απένειμε υποτροφίες και κύπελλα σε αθλητές και παράγοντες που συνεισέφεραν στη δημιουργία της χρυσής δεκαετίας 1950-1959 του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, μεταξύ των οποίων και διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, στους οποίους παρέδωσε βραβεία ο κ. Σπυρίδων.

Σε σχετική δήλωσή του κατά τη βράβευση, ο κ. Σπυρίδων τόνισε, μεταξύ άλλων: «Από το 1925 που ιδρύθηκε ο Σύλλογος, οι ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι αθλητές του Ολυμπιακού έχουν δώσει πολλές χαρές στους φιλάθλους της ομάδας μας σε όλον τον κόσμο. Με τις επιδόσεις και την προσφορά τους, αθλητική και κοινωνική, έχουν τιμήσει την πατρίδα μας και έχουν κάνει υπερήφανους τους Έλληνες - θα έλεγα, δε, διπλά υπερήφανους εμάς τους Πειραιώτες.

Την δεκαετία του 1950, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε απόλυτα κυρίαρχη με 7 Πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Ελλάδος, μεταξύ των οποίων 5 νταμπλ, το 1951, το 1954 και την τριετία 1957-1959. Είναι λοιπόν ιδιαίτερη τιμή να βραβεύουμε σήμερα τους ένδοξους αθλητές εκείνης της περιόδου, οι οποίοι δίδαξαν και εξακολουθούν να διδάσκουν αγωνιστικότητα και ήθος την ελληνική νεολαία και όλους μας.

Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στην ΠΕΦΟ και τον Πρόεδρό της, τον Κώστα Μπαρμπή, ο οποίος, μαζί με τους συνεργάτες του, συνεχίζουν την παράδοση αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς της ομάδας μας και των φιλάθλων της», συμπλήρωσε ο κ. Σπυρίδων.
------------------------
Πηγή: spyridon.gr
------------------------