Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

4η Summer Holidays Expo

Από 22 έως και 25 Απριλίου, και υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 4η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo.
Στόχος της 4ης Summer Holidays Expo είναι να δώσει δυναμική και αποτελεσματική απάντηση στη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση, εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοργανώτριας Helexpo η πολυεπίπεδη προβολή των εκθετών της «μεταφράζεται» σε άμεσες και μαζικές πωλήσεις στο καταναλωτικό κοινό, που θα την επισκεφθεί με ελεύθερη είσοδο, προετοιμασμένο να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Δυναμικό «παρών» θα δώσει στη, Summer Holidays Expo με δικό του stand, το υπουργείο Πολιτισμού, ενώ έχουν ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην ΄Εκθεση οι Νομαρχίες Φλώρινας, Πιερίας, Μεσσηνίας, Εύβοιας, Δωδεκανήσου, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Πρέβεζας, καθώς και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, τα Κύθηρα, η Χίος, ο Τουριστικός Οργανισμός Ζορπίδη, το Herodotus Tours και τα μεγαλύτερα τουριστικά έντυπα και Οδηγοί Διακοπών.

Η τουριστική έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 14, παράλληλα και με κοινή είσοδο με την 7η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, την οποία διοργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με τη HELEXPO και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
--------------------------------
Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
--------------------------------