Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Διεθνής Έκθεση για τον Τουρισμό GTE 2014

Σας ενημερώνουμε ότι η νέα νέα Διεθνής Έκθεση για τον Τουρισμό,  ανοίγει τις πύλες της τον  προσεχή Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Η διεθνής έκθεση "GREEK TOURISM EXPO '14", η μοναδική μεγάλη έκθεση για τον τουρισμό στην Αθήνα, η οποία θα παρουσιάσει όλες τις μορφές κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού, προσκαλείόλους τους επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό,να συμμετέχουν στην έκθεση και να δημιουργήσουμε μαζί μία γιορτή για τον Ελληνικό Τουρισμό.
 
Η έκθεση αποτελεί τον ιδανικό επαγγελματικό χώρο, στον οποίο εκθέτες επιχειρηματίες, (ξενοδόχοι, tour operators, travel agencies κλπ), και γενικά οι επιχειρηματίες που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με τον τουρισμό, μέσω των B2B συναντήσεων, θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να κλείσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Οι Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο μεταξύ των εκθετών και των Hosted Buyers στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μeet the Greeks»  το οποίο υλοποιούν οι διοργανωτές της έκθεσης.
Η διοργανώτρια εταιρία Leadertech ανέθεσε το Πρόγραμμα των buyers στην εταιρία Travel Media Applications,εκδότρια των Travel Daily News (www.traveldailynews.net), η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και με ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου διασυνδέσεις.

Η Travel Media Applications έχει υλοποιήσει προγράμματα hosted buyers και B2B Workshops σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερη επιτυχία. 

Οι  Buyers οι οποίοι θα ξεχωρίζουν για την επαγγελματική τους ποιότητα και δυνατότητα, θα προέρχονται από τις κλασσικές αγορές της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π., από νέες αγορές, όπως Ρωσία, Πολωνία, Ινδία και Τουρκία, από χώρες της Βαλτικής και από τις ανερχόμενες αγορές της Ασίας συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας. Σας τονίζουμε ότι οι buyers επιλέγονται βάσει αυστηρών κριτηρίων, είναι  υψηλής ειδίκευσης και δραστηριοποιούνται σε
διαφορετικούς τομείς του τουρισμού, όπως Leisure και MICE, ALTERNATIVE TOURISM και  οι οποίοι έχουν μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Τη διοργάνωσή μας θα πλαισιώσουν επιχειρήσεις με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν, αλλά και την κατηγορία που εκπροσωπούν.  Αυτό διασφαλίζει και το υψηλό επίπεδο της Έκθεσης. 

Επωφεληθείτε από την ευκαιρία δικτυωθείτε, να ενδυναμώσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και να δημιουργήσετε νέες. Οι εκθέτες θα έχουν προκαθορισμένα προσωπικά ραντεβού με τους buyers την πρώτη και δεύτερη μέρα της λειτουργίας της έκθεσης, ενώ η τελευταία μέρα θα είναι και για το κοινό.

Αποφύγετε τα μεγάλα κόστη ενός ταξιδίου στο εξωτερικό και συναντήστε εδώ στην Ελλάδα, επιλεγμένους με υψηλά κριτήρια πάνω από 60 Buyers από 16 χώρες, αλλά και εκθέστε  στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, την επιχείρησή σας σε δεκάδες πιθανούς συνεργάτες σας και πολλούς επισκέπτες, μελλοντικούς σας πελάτες. 
Ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά γραφεία, εταιρίες hotel management, Περιφέρειες και Οργανισμοί, θα συμμετάσχουν στην έκθεσή μας. Εφόσον δηλώσετε τη συμμετοχή σας και αρκετές ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης και των b2b meetings, θα σας αποστείλουμε και τα προφίλ των αγοραστών, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την παρουσίαση της επιχείρησής σας, ανάλογα με την ειδίκευσή τους και θα σας παρέχουμε κάθε συμβουλευτική υποστήριξη. Πάντα υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης και οι επιχειρηματίες αναζητούν νέες συνεργασίες και εμπλουτισμό των πακέτων και των υπηρεσιών τους. Το μόνο που χρειάζεται, είναι συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες, μιας και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης, έγκειται στις δικές της ενέργειες.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. 

Σας επισυνάπτουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την έκθεση και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. 

Με εκτίμηση/ Best regards,
Γεωργία Αντωνάκη/Georgia Antonaki

LEADEREXPO-LEADERTECH
EXHIBITIONS-CONFERENCES
ΚΟΝΙΤΣΗΣ 3-5, 15125, ΜΑΡΟΥΣΙ3-5, KONITSIS STR., 15125 ATHENS GREECEΤΗΛ 210-6122164, FAX 210-8024267e-mail: sales@leaderexpo.gr, www.leaderexpo.gr 
Ελάτε να συμμετέχετε και εσείς στη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Τουρισμού !!!
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΥΔΡΑΪΚΗ- ATHENS ONE DAY CRUISE,  CROWN PLAZA,  HOLIDAY INN,  HOLIDAY SUITES,  BEST WESTERN MUSEUM-KEY TOURS
----------------------------------
Πηγή:  visitkythera.gr
----------------------------------