Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Δεν πάμε καλά!

4 εκατομμύρια Γερμανοί διαβάζω έρχονται το προσεχές καλοκαίρι στην Ελλάδα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Όσοι κι ο μισός ενεργός πληθυσμός της χώρας μας!

Πόσο μπροστά έβλεπε το 62% του δημοψηφίσματος, όταν αποφάσιζε “όξω από την Ε.Ε.” και περιχαράκωση εντός συνόρων σε μαρξιστικό ολοκληρωτισμό τύπου Μαδούρο και Μοράλες!

Είναι ολοφάνερο πια, οι γερμανοί με πρόσχημα τις διακοπές πάνε ν’ αλώσουν την αδούλωτη Κολοκοτρωναίικη ψυχή μας. Να μας μετατρέψουν σε υπηρέτες τους και σερβιτόρους!

Κι αν αγαπήσουν τον όμορφο τόπο μας; Θα γεμίσουμε γερμανοτσολιάδες. Δηλαδή γερμανούς με ελληνική ψυχή.

Κι αν εκτός από το κλίμα γοητευτούν κι απ’ την ελληνική φιλοξενία; (Γιατί και φιλόξενοι είμαστε και μονοιάζουμε όταν δεν μας διχάζουν πολιτικοί αμοραλιστές).

Και θελήσουν οι μισοί απ’ αυτούς να κάνουν τη πατρίδα μας δεύτερο τόπο διαμονής αγοράζοντας κατοικίες;

Θ’ αλωθεί ο τόπος μας απ’ τους βαρβάρους! Και τα χειρότερα έπονται.
Θ’ ανέβουν οι τιμές, θ’ αποκτήσουν αξία οι καταβαραθρωμένες ακίνητες περιουσίες, θα πάρουν φωτιά 200 ανενεργά επαγγέλματα γύρω απ’ την οικοδομή, θα δουλέψει κάνα εκατομμύριο κόσμος.

Θα πήξουμε στη σκόνη και τα αιωρούμενα σωματίδια, θα κινδυνεύσει η υγεία μας. Εκπέμπω SOS!

Θα υφιστάμεθα ταλαιπωρία ανάμεσα σε ουρές συνταξιούχων βελανιδοφάγων σε ΑΤΜ και τράπεζες, που θα γίνουν πάλι εύρωστες και θα δίνουν κάνα δανειάκι στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

Ουρές και στα μαγαζιά όπου με τα λεφτά τους θα σαρώνουν τα ελληνικά προϊόντα και σε μας θα περισσεύει κάνα αρνάκι Ν. Ζηλανδίας και κάνα λαχανάκι Βρυξελλών!

Άσε που θα έχουν απαίτηση τα πανεπιστήμια μας από άσυλα εγκληματιών να γίνουν σαν τα γερμανικά για σπουδές των παιδιών τους.

Κι αν μεταφέρουν παραρτήματα εργοστασίων τους στην Ελλάδα; Θα χάσουμε τους άνεργους νέους μας από τις καφετέριες και το χαρούμενο κλίμα που εκπέμπουν.

Εμένα θα μου λείψει το συνεχές μπαμ-μπουμ από τα πούλια στο τάβλι και τα μπινελίκια του ηττημένου που μου χαϊδεύουν τρυφερά τ’ αυτιά!

Με τα εργοστάσια κινδυνεύουν οι υδροβιότοποι και οι νατούρες. Ως γνωστόν όπου πάει να κτιστεί εργοστάσιο, κατά σύμπτωση θα είναι χώρος νατούρα. Εκεί θα γεννούν τα αυγά τους οι μπεκάτσες και οι κορμοράνοι.
Κι όπου δεν είναι νατούρα, θα βρίσκεται μισοχωμένο κάνα μηριαίο οστούν προγόνου μας, ακόμα και πειρατή του Μπαρμπαρόσα που τον ξέβρασε η θάλασσα.

Θα ενίσταται ο βλαχοδήμαρχος της περιοχής, κομμουνιστής στα μυαλά άρα επένδυση ίσον χολέρα, και θα επεμβαίνει η αρχαιολογία! Καληνύχτα κι έφεξε δηλαδή!

Καλύτερα στη καφετέρια η έστω κάνα 4ωρο με 250 € το μήνα στο σουπερμάρκετ, παρά 1500άρι στο εργοστάσιο του γερμανοτσολιά που θα πληρώνει όχι μόνο μισθούς, αλλά και φόρους, εισφορές, ΦΠΑδες στο ελληνικό κράτος.

Γιατί με πολλά καινούργια εργοστάσια και ξενοδοχεία και νεοφυείς επιχειρήσεις χρηματοδοτούμενες και από κεφάλαια ευρωπαίων νεοκατοίκων, δηλαδή χώρα φιλική στις επενδύσεις, μισθός κάτω από 1500 € δεν θα υπάρχει.

Το τίμημα όμως βαρύ! Θα έχουμε πουλήσει την αδάμαστη ελληνική και κυρίως κομμουνιστική ψυχή μας στους βάρβαρους και στα κωλοευρώ τους!
Ήρθε η ώρα να σας καθησυχάσω.

Οι μαρξιστές διογκώνουν συνεχώς το κράτος και τις δαπάνες του, εξαγοράζοντας με θεσούλες, προαγωγούλες κι επιδοματάκια τον ευάλωτο γκοσμάκη.

Για τον ισοσκελισμό αυτών των δαπανών επέπεσε επί των κεφαλών μας καταιγίδα νέων φόρων και κατασχέσεων.

Στη τελευταία χώρα - μαρξιστικό πειραματόζωο του πολιτισμένου κόσμου, Ευρωπαίος δεν πρόκειται να αγοράσει ούτε γκαρσονιέρα, καθ΄ότι κορόιδα δεν υπάρχουν σ’ αυτούς που απέκτησαν λεφτάκια δουλεύοντας 30-40 χρόνια.

Κι όσοι ήδη κατέχουν ακίνητο βρίζουν την ατυχία τους!

Μόνο τίποτε κινέζοι που έχουν δοσοληψίες με τη μαφία τους, η τίποτε γιαπωνέζοι που τους κυνηγάνε οι γιακούζα, η ρώσοι απατεώνες ολιγάρχες θ’ αγοράσουν κάνα σπιτάκι στην Ελλάδα για να πάρουν 5χρονη βίζα και να σώσουν το τομάρι τους, μεταφέροντας στη πατρίδα μας τις βρωμοδουλειές τους.

Όπως είπε κι ο μέγας ποιητής; “οι βάρβαροι ήσαν μια κάποια λύσις”, μα δεν θα ‘ρθουν πάλι!
----------------------
Νίκος Πίας
----------------------