Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ένας αντίπαλος λιγότερος για το Δήμαρχο...

Ένας αντίπαλος λιγότερος για το Δήμαρχο...
(Διατυπώθηκε για τη παράταξή μας, δε μπορούσαμε να το αφήσουμε να πέσει κάτω)


Ωραία κατάσταση η Αντιπολίτευση! όταν δεν έχει ευθύνες και μπορεί να κάνει κριτική αφ υψηλού, να καταδικάζει κακόβουλα το κάθε τι, να μη νοιάζεται για το κακό που σπέρνει και προκαλεί, να απλώνει την αρίδα της και να φιλοσοφεί.


"Ρε παιδιά συνεννοούμαστε ή δε συνεννοούμαστε";

Για αυτό μας μάζεψε ο Μανώλης Στάθης όλους εμάς που δουλεύουμε και σκοτωνόμαστε στη πραγματική ζωή κάτω από το όραμά του; Για αυτό μας κράτησε όρθιους ο Δημήτρης Λουράντος, προχωρήσαμε μαζί του και έχουμε σήμερα στη κεφαλή έναν αξιόλογο Αντώνη Πρωτοψάλτη και μια ικανότατη Ελένη Στάθη στο Δ.Σ., αξιοσέβαστοι συμπολίτες μας και οι δύο; Για να μας διορθώνετε ποιοί; και στο όνομά τους;

Μα αυτοί που χάθηκαν δε μπορούν να εμφανιστούν, να σμίξουν τα φρύδια και να σας τρίψουν στη μούρη τις βλακείες που γεμίζουν τις αράδες σας. Λοιπόν εμείς που εσείς ξέρετε ποιοί είμαστε από τα ονόματα μας που με καμάρι φέρουμε, ως τα έργα μας που με κόπο και αγώνα πραγματώνουμε, εμείς που θέλουμε τα νησιά μας να προχωρούν μπροστά μαζί μας, για εμάς, για όλους, επειδή τα αγαπάμε, θα συνεχίσουμε απτόητοι να ασκούμε πολιτισμένη κριτική, συντροφική συμβουλευτική και καλοπροαίρετη επιβράβευση σε μια πλειοψηφία που παράγει έργα εκεί που έχουμε ανάγκες, έργα που καιρός ήταν να δούμε, και έργα για ανάγκες ζωτικές να πραγματοποιηθούν.

Δεν είμαστε ουραγοί γιατί είμαστε οντότητες κύριοι της παράταξης και των υπάρξεών μας και η καθημερινότητα μας επιβεβαιώνει. Ακμαίοι πολίτες, ακμαίος Δήμος, ακμαία νησιά. Όμως για να είμαστε δίκαιοι, σεβόμενοι το χούι σας, συνεχίστε να κάνετε προβλέψεις, για το καιρό π.χ, όπου πιθανότατα θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία, όχι τίποτε άλλο να ακούσετε και κανένα μπράβο και από εμάς.
--------------------------------------------------------------------------------
Κύθηρα-Αντικύθηρα Νέο Ξεκίνημα Ενωμένοι Πολίτες
--------------------------------------------------------------------------------