Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Τα Κύθηρα στην Τουριστική Έκθεση "Ferienmesse St.Gallen "Grenzenlos"

2η ημερα με πολυ αισιοδοξια! Κοντρα στη μιζερια και το λαικισμο! Τεραστιο το ενδιαφερον των Ελβετων για τα Κυθηρα. 

Η περιοχη του St.Gallen που βρισκομαστε ειναι στα συνορα με τη Γερμανια την Αυστρια και το Λιχτενσταιν και θεωρειται μια απο τις περιοχες με το υψηλοτερο εισοδημα ενω ειναι εδρα πολλων τραπεζων vip banking. 

Στοχος μας η προσελκυση ποιοτικου κοινου στο νησι κυριως σε μηνες εκτος Ιουλιου και Αυγουστου.



 ----------------------------------------
Στράτος Χαρχαλάκης
----------------------------------------- 

Σχόλιο Σελίδας:

Πάρα πολλές φορές από αυτή την σελίδα και για πολλά συνεχή χρόνια έχουμε επισημάνει ότι οι συνεχείς προσπάθειες της δημοτικής αρχής και η επιτυχής της συμμετοχή σε πολλαπλές τουριστικές  εκθέσεις δεν είναι από μόνη της δυνατή να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπει κανείς σε μια τέτοιου ενδιαφέροντος τουριστική έκθεση ένα ολόκληρο νησί να αντιπροσωπεύεται μόνο από τον Δήμαρχο του και δημοτικούς συμβούλους, ενώ είναι ΠΑΝΤΕΛΗΣ η έλλειψη επαγγελματιών του τουριστικού προσδιορισμού.

Γνωρίζουμε ότι οι πολύχρονες προσπάθειες μας να συγκινήσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους επαγγελματίες έχουν πέσει τελείως στο κενό και οι διάφορες φωνές που ακούγονται για προσδοκίες επιμήνυνσης της τουριστικής περιόδου είναι φρούδες ελπίδες.

Η προσπάθεια μας να πλησιάσουμε κάποιους από τους δήθεν μεγαλοσχήμονες των τουριστικών επιχειρήσεων στα Κύθηρα απέτυχαν οικτρώς διότι ήταν συνεχώς "απασχολημένοι"

Απλά δεν ενδιαφέρεται κανείς. Έχουν συνηθίσει όλοι να κάνουν ντού τον Αύγουστο και "ότι αρπάξουν" και μετά να διάγουν την ζωούλα τους να περιφέρονται στα καφενεία και να κατηγορούν είτε ο ένας τον άλλον η όλοι μαζί την δημοτική αρχή ότι δεν γίνεται τίποτε.

Παραμείνετε λοιπόν συμπατριώτες στην νιρβάνα σας και που ξέρεις μπορεί ο καλός Θεός να βρέξει τουρίστες με το τσουβάλι και απλά να γελάτε με τον γραφικό που σας λέει κατάμουτρα την αλήθεια. Ίσως εσείς να ξέρετε καλύτερα από εμένα, τον γραφικό και ηλικιωμένο που μπορεί σιγά-σιγά και να τα χάνει λιγάκι.....

Εκείνο όμως που θα ήθελα να πώ ότι τα θαύματα πια δεν είναι τόσο συχνά και από δω και πέρα καθένας είναι άξιος της μοίρας του. Άντε και καλές δουλειές το καλοκαίρι......
------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------------------