Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

Στην περιοχή των Αρωνιαδίκων αρκετοί χρησιμοποιούν drone cameras για να απαθανατίσουν την φωτιά η τα αποτελέσματα της φωτιάς.

Πλην όμως στην ίδια περιοχή και υπό δύσκολες συνθήκες {που μόνον οι κασκαντέρ πιλότοι των αεροπυροσβεστικών γνωρίζουν}, πετούν και τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης και υπεριπτάμενα drones τους δημιουργούν τεράστια προβλήματα και καθιστούν το έργο τους άκρως επικίνδυνο.



Για αυτό λοιπόν αγαπητοί τεχνολάτρες και επίδοξοι φωτορεπόρτερ συμπατριώτες μαζέψτε αμέσως τα "παιχνιδάκια σας", για να μην θρηνήσουμε κάποια αδικαιολόγητη και βλακώδη σοβαρή απώλεια.

Το drones πορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όταν όλα θα τελειώσουν και όταν θα σβηστεί και η τελευταία ελάχιστη εστία φωτιάς.

Επίσης να υπενθυμίσω ότι στην διάρκεια της φωτιάς:

1) Δεν πάμε κοντα στην φωτιά με σαγιονάρες και κοντό βρακάκι.

2) Καλύπτουμε πάντα με βρεγμένο μαντήλι η φοράμε μάσκα στο στόμα και την μύτη για να αναπνέουμε και να μην μας πνίγει ο καπνός.

3) Τέλος δεν "βγάζουμε" selfies με φόντο την φωτιά γιατί μπορούμε να αφαιρεθούμε και να πάρει φωτιά ο κ**** μας.........

Υ.Γ. Α! και αλήθεια τι ρόλο παίζει το αερολιμεναρχείο και η ΥΠΑ σε αυτή την περίπτωση. Τελείως αμέτοχοι είναι ;;;;;  Έτσι απλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Διότι αυτή την ανακοίνωση έπρεπε να την είχε βγάλει η ΥΠΑ εδώ και αρκετή ώρα η μήπως χρειάζεται να συμβεί κάτι για να επέμβει και να προλάβει το οτιδήποτε ;;;;; 

Άντε μπράβο ξυπνάτε λιγάκι και μην κλαιτε σαν βαρυπενθούσες επειδή αναλαμβάνει σιγά-σιγά η FRAPORT. ;  Όταν είσαι ανίκανος είναι φυσιολογικό κάποιος ικανός να σου πάρει την μπουκιά από το στόμα και ειδικά όταν βαριέσαι να μασάς......
----------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------