Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ο ΘΡΑΣΥΣ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ & Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ...

Ανήμερα του Αγ. Πνεύματος (Ιούνιος 2015) στον όρμο της Νεάπολης ήταν αγκυροβολημένα έξι καράβια. Τα τρία εξ αυτών είχαν τα εξής ονόματα: ο Θρασύς (Τσαμπουκάς) ονόματι Brazen, ο Ατρόμητος ονόματι Intrepid & ο Γενναίος της θάλασσας ονόματι Seabravery.
 
Η επικινδυνότητα του αγκυροβολίου & οι εργασίες που γίνονται πάνω στα καράβια είναι σε όλους γνωστά. Εξάλλου το βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα (διαδικτυακά από την εφημερίδα Αυγή) http://www.avgi.gr/.../binteo-ntokoumento-gia-tin...   έδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο το γιατί τα καράβια μένουν τόσες μέρες αγκυροβολημένα στον όρμο. 


Οι συνέπειες αυτής της ιστορίας είναι και ΘΑ είναι ΜΗ αναστρέψιμες! Και αυτό το ξέρουν καλά οι Αρχές του τόπου, o Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Περιφερειάρχης και φυσικά η Εκκλησία, που μέχρι στιγμής ποιεί τη νήσσαν… Εξάλλου ο Oικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βασιζόμενος στα Πατερικά Κείμενα ανέδειξε το οικολογικό ζήτημα τονίζοντας την θεολογική του διάσταση ήδη από το πρώτο του μήνυμα τα Χριστούγεννα του 1991 & έκανε σαφές ότι η Εκκλησία ΔΕΝ μένει απαθής ενώπιον της συνεχιζόμενης καταστροφής του περιβάλλοντος.

Οι 5 οικογένειες που ζουν από αυτές τις δραστηριότητες είναι γνωστές. 
Παραθέτω τα ονοματεπώνυμά τους όπως τα αντιγράφω από την Αγωγή που κατέθεσαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Γυθείου στις 19-08-2014 (2 μέρες… μετά την δημιουργία-διαμαρτυρία ανθρώπινης αλυσίδας στο Παυλοπέτρι & το βροντερό ΟΧΙ του κόσμου για το παράνομο αγκυροβόλιο & την προστασία του Παυλοπετρίου), ΚΑΤΑ του Φώτη Κοντραφούρη ιδιοκτήτη του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός Παλμός»: 1. Ιωάννης Ψαρομμάτης του Μιχαήλ, 2. Παναγιώτης Λιβανός του Κοσμά, 3. Αλεξανδράκης Δημήτριος του Νικολάου, 4. Αντωνάκης Χρήστος του Νικολάου & 5. Λιβανός Δημήτριος του Εμμανουήλ, άπαντες κάτοικοι Νεαπόλεως Βοιών. 

Οι λόγοι της Αγωγής τους, όπως γράφουν, είναι οι κατά καιρούς εκπομπές του σταθμού, που εξαπολύει, όπως αναφέρουν, μύδρους εναντίον των συγκεκριμμένων επιτηδευματιών. 

Όσον αφορά το δικηγόρο που καταθέτει την Αγωγή, ονομάζεται Σάββας Χαραλάμπους, δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, ΡΟΔΟΣ… Από πιο κοντά μάλλον ΔΕΝ βρήκαν… Σημειωτέον εδώ ότι οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ακόμα εξιχνιάσει το ποιος-ποιοι κρύβονται πίσω από την καταστροφή του υποσταθμού (τον τρύπησαν με κυνηγετική καραμπίνα) του συγκεκριμμένου ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελαφόνησο.
 
Η ανοχή όλου του κόσμου που ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ & ΑΓΑΠΑΕΙ αυτό τον ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ τόπο έχει φτάσει στα όρια της…
 
Την επιείκεια του δημοκρατικού καθεστώτος την εκμεταλλεύονται ακόμα αυτοί οι ολίγοι που συνεχίζουν απροκάλυπτα πλέον όλες αυτές τις παράνομες δραστηριότητες με απώτερο σκοπό το προσωπικό τους συμφέρον & ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ & ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ. 

Και μπορεί ο Θρασύς, ο Ατρόμητος & ο Γενναίος να έπλεαν ανενόχλητοι στα πεντακάθαρα ( ; ) γαλανά νερά του όρμου των Βατίκων αλλά να ξέρουν ότι απέναντι τους έχουν τη ΜΗΝΙN* όλων των κατοίκων.

*αδιάλλακτη οργή

Υ.Γ.
κ. Δρίτσα (Υπουργέ Εμπορικής Ναυτιλίας), ας μην ξεχνάμε ότι :
Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


-----------------------------------
Μάνα Κουράγιο f/b
-----------------------------------