Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Αυτή την διαφήμιση βλέπουν τα διεθνή ναυτιλιακά γραφεία για την Νεάπολη

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ¨:
Άγκυροβόλιο. Θέση 36o 30 Ν - 023O 01, 50 Ε
 
Το λιμάνι της Νεάπολης βρίσκεται στα Βάτικα κόλπο, στο νότιο-ανατολικά της Πελοποννήσου. Αυτή η θύρα είναι μια από τις πιο ιδανικές τοποθεσίες για την τροφοδότηση, αλλαγή πληρώματος, λιπαντικά προμήθειες, ήσσονος σημασίας ηλεκτρονικά επισκευές, κλπ, γιατί είναι στο σταυροδρόμι πολλών διεθνών ναυτιλιακών οδών, συμπεριλαμβανομένης της οδού του Γιβραλτάρ Στενό-Μαύρης Θάλασσας, της Αδριατικής Θάλασσας-Suez κανάλι ή διαδρομή της Μαύρης Θάλασσας, και διάφορα άλλα κύρια θαλάσσιους διαδρόμους προς / από την Αδριατική Θάλασσα. 

Η απόκλιση που απαιτείται για την επίτευξη είναι μπορεί να είναι τόσο λίγα όπως 3-5 ναυτικά μίλια. 

Το λιμάνι προσφέρει ασφαλές αγκυροβόλιο (συνιστάται θέση αγκύρωσης: 36º30'N / 23º01'5''E) με καλό βάθος και χωρίς την απαίτηση πλοήγησης για άφιξη ή την αναχώρηση.

Το λιμάνι προσφέρει επίσης ένα σκάφος εφοδιασμού των 25 μέτρων LOA, με 60 τόνους χωρητικότητα και εφοδιασμένα με υδραυλικό γερανό μέγιστης χωρητικότητας 3,5 τόνων στα 5 μέτρα προβολής. 

Το σκάφος εφοδιασμού είναι επίσης εξοπλισμένο με δεξαμενές με μέγιστη χωρητικότητα 21.600 λίτρων για την προμήθεια λιπαντικών.


Πιστεύουμε ότι όλα αυτά με τις "ευλογίες" του λιμεναρχείου Νεαπόλεως, τελωνείου, και λοιπών αρχών και φυσικά με την συνέναιση του αρμοδίου Υ.Ε.Ν.  .........

Τώρα τι λέμε εμείς οι υπόλοιποι;;;;; ....... Ε! πάντα υπάρχουν και τα παλαιά υποδήματα.....!!!!!!! {Επειδή οι κανόνες της λογοκρισίας απαγορεύουν να γράψουμε για κάτι άλλο.....}