Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ

Το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος θα βρίσκεται στην περιοχή μας συνεργείο του καναλιού 4 Ε, για να πραγματοποιήσει γυρίσματα στα Βάτικα για την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…».

Στο πλαίσιο αυτό, το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» διοργανώνει εκδήλωση για την τουριστική προβολή του τόπου μας το πρωί της Κυριακής 31 Μαΐου 2015 στην παραλία της Νεάπολης, απέναντι από το φαρμακείο Τσαλαβούτα. 


Με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων θα παρουσιαστεί χορευτικό με παραδοσιακές στολές και θα υπάρχει τραπέζι με διάφορα τοπικά εδέσματα, τα οποία θα παρουσιάζουν οι γυναίκες της περιοχής.

Όσοι κι όσες ενδιαφέρονται, μπορούν να συμμετέχουν με κάποιο φαγητό ή γλυκό επιλογής τους, για την ανάδειξη των τοπικών μας συνταγών και προϊόντων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει στείλει το κανάλι, θα πρέπει να βρίσκεστε στο σημείο από τις 10:30 το πρωί της Κυριακής.
Οι γυναίκες στο τραπέζι των φαγητών καλό θα είναι να έχουν μαγειρέψει κάτι το διαφορετικό η καθεμία.
Αν αυτό δεν είναι εφικτό (άλλωστε στους καιρούς που ζούμε ο καθένας ό,τι μπορεί), τότε θα πρέπει να πει η καθεμιά κάτι το διαφορετικό (με διαφορετικό τρόπο παρουσίασης δηλαδή).

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6977162634. Είναι απαραίτητη η στήριξη και η παρουσία σας για την προβολή του τόπου μας.


Σας ευχαριστούμε πολύ,
το Δ.Σ.