Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Αγροτικό Ιατρείο Αντικυθήρων η απλά "Φάντασμα" ........

Επεκτείνοντας την έρευνα μας για το θέμα της ιατρικής φροντίδας των κατοίκων των Αντικυθήρων, και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από την 2η Δ.Υ.Π.Ε, σας πληροφορούμε για τα εξής:

Οι δύο αγροτικοί ιατροί που είχαν επιλεγεί για τα Κύθηρα :
1) Η ιατρός κ. Κοψαυτοπούλου Αναστασία
2) Η ιατρός κ. Μαρή Αθηνά.
Ευρίσκονται ήδη στα Κύθηρα και διανύουν την μηνιαία περίοδο εκπαίδευσης τους.


Να σημειώσουμε εδώ ότι η προκήρυξη των θέσεων αφορούσε τα αγροτικά ιατρεία Καρβουνάδων και Χώρας.

Παράλληλα ήταν σε εξέλιξη προκήρυξη για 2 θέσεις αγροτικών ιατρών για τα Αντικύθηρα {χωρίς να γνωρίζουμε εάν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τις 2 θέσεις μια και ο διαγωνισμός έληξε στις 29 Δεκεμβρίου του 2014 και δεν υπάρχει περαιτέρω πληροφόρηση}

Σύμφωνα με την 2η Δ.Υ.Π.Ε. υπάρχει δυνατότητα προσωρινής κάλυψης της ιατρικής φροντίδας των Αντικυθήρων από τους υπάρχοντες ιατρούς εκ περιτροπής, εάν και εφόσον αυτό ζητηθεί από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυθήρων, με ένα απλό τηλεφώνημα στον Διοικητή της 2ης Δ.Υ.Π.Ε.

Να προσθέσουμε ότι παράλληλα βρίσκεται και σε εξέλιξη προκήρυξη για μία θέση επικουρικού ιατρού παθολόγου για το Γ.Ν. Κυθήρων με άγνωστη μέχρι στιγμής συμμετοχή.


Επειδή γνωρίζουμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου απαξιεί να δώσει οιεσδήποτε πληροφορίες {διότι ουδέποτε έχει απαντήσει στις απορίες μας και στις δημοσιεύσεις μας}, τουλάχιστον ας επιλέξει αυτή την φορά την κοινή λογική και ας μεριμνήσει ουσιαστικά για την επίλυση του προβλήματος της μέριμνας της υγείας των Αντικυθηρίων, χωρίς ενδοιασμούς η οιαδήποτε άλλα προσωπικά κριτήρια η συμφέροντα.
------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------