Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

“ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ...” -ΑΝΑΔΡΟΜΗ 2015

Η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” “θυμάται” τα μέρη που επισκέφτηκε φέτος ...Κλείνουμε τέσσερα χρόνια παρουσίας μας και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή- όταν και είχαμε ξεκινήσει- ερχόμαστε ξανά κοντά σας με δυο ειδικές εκπομπές αναδρομής με πολλά πολλά παραλειπόμενα ... 


Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου, τίποτα δεν είναι πιο πικρό είπε κάποτε ο Σεφέρης . Όμως όταν νοσταλγείς ευχάριστα΄και σου έρχονται όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό τότε σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Κάτι που σε κάνει απλά να αναπολείς να θυμάσαι και τελικά σου αφήνει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στα χείλη σου. 




Τέσσερα χρόνια μαζί φίλες και φίλοι. Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” δεν έφυγε στιγμή από τα χωριά μας . Αναδείξαμε περισσότερους από 100 τόπους, πάντα με αγάπη και σεβασμό. Κάναμε μόνο φίλους και συνεχίζουμε να κάνουμε. 


Στην πρώτη εκπομπή αυτή την Κυριακή 1 Μαρτίου επισκεπτόμαστε με αυτή την διαφορετική ματιά :

Την Βυρώνεια του νομού Σερρών, τα Μεγάλα Λιβάδια του Πάικου, το Ριζό Πέλλας, τον Δραβήσκο Σερρών, τον Δρυμό Θεσσαλονίκης, ενώ θυμόμαστε πρεμιέρα της φετινής σεζόν με τα Κύθηρα αλλά και αμέσως μετά τα Αντικύθηρα! 


Αμέσως μετά επισκεπτόμαστε το Βρυσάκι Ημαθίας και τους Νέους Επιβάτες....

Σε επανάληψη αυτή η εκπομπή την Τετάρτη 4 Μαρτίου το απόγευμα...


Η δεύτερη εκπομπή κοντά σας την επόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου. Τα γυρίσματα συνεχίζονται και έρχονται εκπλήξεις....



Κοντά σας φυσικά στην 4Ε και δορυφορικά παγκόσμια... Δείτε μας και μέσω της Αρκαδικής τηλεόρασης αλλά και του attika tv στην Αθήνα ...Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη ως “ΛΥΔΙΑ”. Πάντα και μέσω διαδικτύου....