Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το Νοσοκομείο Κυθήρων ανήκει στους Κυθηρίους η στον εκάστοτε Διοικητή του ;;;;;

Σήμερα το πρωϊ στα πλαίσια των γυρισμάτων για τις εκπομπές του 4Ε TV είχε προγραμματισθεί η λήψη πλάνων από το εξωτερικό αλλά και εσωτερικό του Νοσοκομείου μας, αυτού του κοσμήματος του νησιού, καθώς και κάποιες συνεντεύξεις με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, με μοναδικό σκοπό την περαιτέρω προβολή του στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους ομογενείς της Αυστραλίας - Αμερικής και αλλαχού.

Το τηλεοπτικό συνεργείο έφθασε πράγματι στο νοσοκομείο και αφού τράβηξε τα αναγκαία εξωτερικά πλάνα εζήτησε άδεια να προχωρήσει στο εσωτερικό, η οποία όμως του απαγορεύθηκε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου.

Η αιτολογία που ισχυρίσθηκε ο Διοικητής, ο οποίος εξήλθε του νοσοκομείου και συνάντησε την κάμερα του συνεργείου στον εξωτερικό χώρο δυσανασχετόντας, ήταν ότι ακόμα δεν έχουν γίνει τα επίσημα εγκαίνια και δεν μπορεί να επιτρέψει σε κάμερες να μπουν και να τραβήξουν το νοσοκομείο.

Μάλλον ο κύριος Διοικητής έχει λησμονήσει επιδεικτικά ότι πριν καν ανοίξει το Νέο Νοσοκομείο η κάμερα του ΑΛΦΑ με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση "60 λεπτά Ελλάδα", είχε οδηγηθεί ακόμα και στα χειρουργεία και όλα τα νέα μηχανήματα και εγκαταστάσεις από τον ίδιο τον Διοικητή. Και ήταν αυτή η προβολή της εκπομπής που συνετέλεσε τα μέγιστα στην γρήγορη λειτουργία του νέου νοσοκομείου η οποία είχε μπεί στο συρτάρι και είχε θαφτεί από την αδιάφορη πολιτεία.

Και ακόμα οι κάμερες που τράβηξαν τον Αγιασμό και την έναρξη λειτουργίας δεν ήταν κάμερες ήταν φαίνεται μικρές κατασκοπευτικές στα πέτα των παρισταμένων και διέφυγαν από τον δαιμόνιο έλεγχο του Διοικητή.

Ή μήπως επειδή όλα αυτά γινόντουσαν σε προεκλογική περίοδο ήτανε απλά προβολή εποχιακή και  στην μετεκλογική περίοδο ανεκαλύφθησαν οι αυστηρές εντολές και απαγορεύσεις ;;;;

Το Νέο Νοσοκομείο κ. Διοικητά είναι επίτευγμα και απόκτημα όλων των Κυθηρίων και η προβολή του δεν μπορεί να αποτελεί "κομματικό επίτευγμα" και αντικείμενο αποκλειστικής εκμετάλευσης αλλά μόνον χώρο παρακολούθησης, θεραπείας και ίασης των Κυθηρίων και των επισκεπτών του νησιού, καθώς και δημιουργίας περισοτέρων θέσεων και ιατρικών ειδικοτήτων. Επίσης κέντρο εκπαίδευσης και ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα υγείας και επ' ουδενί η μετατροπή του σε οιουδήποτε τύπου πολιτικό μετερίζι.

Όποιος επιθυμεί την εμπλοκή του σε πολιτικά δρώμενα απλά δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ σε μια θέση που ανήκει σε όλες τις πολιτικές χροιές και παρατάξεις και εξυπηρετεί όλους τους πολίτες ανεξάρτητα, και στην προκειμένη περίπτωση να αποχωρεί για να ασχοληθεί με τα ενδιαφέροντα του.

Υ.Γ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία της σελίδας μας με το γραφείο του κ.Πλάτση, της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, πληροφορηθήκαμε ότι εάν υπάρχει άρνηση του Διοικητού τότε πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερο αίτημα του εκάστοτε καναλιού προς την ΥΠΕ να πάρει σειρά προτεραιότητας και σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου και να περάσει συμβούλιο και να περιμένει πότε θα επιτρέψει η Τρόϊκα και αν θα το επιτρέψει και ο Ερντογκάν και ίσως να χρειάζεται και έγκριση από ΟΗΕ και πάει λέγοντας ....... ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ......

Μόνο που αυτοί δεν είναι Τσιριγώτες, απλοί υπάλληλοι είναι και την προβολή του νησιού την γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα ...... Ο Διοικητής όμως ;;;; Είναι Τσιριγώτης ;;;;
----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------------