Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το 2ο Geobukan Tour and Training Martial Arts στα Κύθηρα

Το 2ο Geobukan Tour and Training Martial Arts στα Κύθηρα είναι γεγονός !!! 
Απο 27-31 Αυγούστου σε πολλά μέρη του νησιού μας.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ "GEOBUKAN TOUR AND TRAINING MARTIAL ART" CAMP!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!! ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MARTIAL ARTS ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! "GEOBUKAN FRIENDS" WELCOME TO KYTHERA!!

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!!!
Στα όμορφα Κύθηρα διοργανώνουμε το πρώτο GEOBUKAN TOUR & TRAINING MARTIAL ARTS (G.T.T.M.A.). 


Για 5 ημέρες, από τις 28 Αυγούστου έως και την 1 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν προπονήσεις και διακοπές στα ομορφότερα σημεία του νησιού που έχουμε επιλέξει. 

Στo G.T.T.M.A. έχουμε σχεδιάσει να πραγματοποιούνται τρεις προπονήσεις την ημέρα όπου θα μπορούν να συμμετέχουν α/. αθλητές αγωνιστικών ομάδων, β/. μικρά παιδιά και γ/. γονείς και φίλοι του G.T.T.M.A.
Κοντά μας στις προπονήσεις θα είναι μεγάλοι και γνωστοί προπονητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό . 

Πλούσιο και το φετινό πρόγραμμα απο την τετάρτη 27 /8 που είναι και η ημέρα άφιξης,εως και την Κυριακή 31 Αυγούστου στα Κύθηρα.


Το βράδυ της Τετάρτης 27 Αυγούστου στο ξενοδοχείο ΒΕΝΑΡΔΟΣ στην Αγία Πελαγία στους όμορφους χώρους δίπλα απο την πισίνα πραγματοποιήθικε η η εναρκτήρια δεξίωση και το καλωσόρισμα των συμμετεχόντων απο τον ομοσπονδιακό προπονητή και βασικό διοργανωτή κ.Γιώργο Ζαντιώτη.

Ακολούθησε πρόγραμμα απο το Χορευτικό τμήμα του συλλόγου Αγίας Πελαγίας, Πλούσιο μπουφέ , και στη συνέχεια ο κ.Ζαντιώτης αναφέρθηκε και ανέλυσε το πρόγραμμα τώνν ἑπομένων ημερών με όλες της απαραίτητες Πληροφορίες καθώς και ευχαριστίες προς τους πάρα πολλούς χορηγούς.

Χορηγος επικοινωνιας και φέτος ο ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία
-----------------------------------
Πηγή: AdelinFM
----------------------------------