Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ποιότητα νερού στην Αγία Πελαγία

Σήμερα στο χωριό της Αγίας Πελαγίας 25 Μαρτίου 2014 και 10.00πμ (το πρωί) αντιμετωπίσαμε για πολλοστή φορά αυτήν την άθλια κατάσταση στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού μας!!!
 
Όταν πριν από ένα χρόνο εμφανιστήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας για να παραπονεθούμε για αυτήν την κατάσταση, από όλες τις πλευρές ακούστηκαν διάφορα πράγματα αλλά δυστυχώς η παρούσα δημοτική αρχή μας αντιμετώπισε ως αντιπολιτευόμενους και στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε έστω και αυτό το νερό! (Βάλτε κάνα φίλτρο ρε αδερφέ δεν χάθηκε ο κόσμος!!!!!)

Σήμερα μόνο πέταξα φίλτρα αξίας συνολικά 50ευρώ!! Επίσης τεράστιες ποσότητες νερού πήγαν στον δρόμο για να φτάσει μετά από ώρες καθαρό το νερό μας.

Κύριοι υποψήφιοι αφήστε κατά μέρος τα μεγάλα παχιά λόγια και δώστε λύσεις στα χρόνια προβλήματα της καθημερινότητας μας.


Επίσης με λύπη μου αναφέρω ότι εδώ στην Αγία Πελαγία ''σκοντάφτουμε'' κάθε μέρα στα έργα που μας υποσχέθηκε εδώ και οκτώ (8) χρόνια η παρούσα δημοτική αρχή!!

Εννοείται ότι δέχομαι οποιαδήποτε αυτοψία ή έλεγχο από τις υπηρεσίες ύδρευσης του Δήμου μας για την πιστοποίηση και επαλήθευση των  πιο πάνω καταγγελλόμενων  από εμένα.
----------------------------------------------
Κίτσος Αναστάσιος - Αγία Πελαγία
----------------------------------------------