Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

I LOVE GR: Νέα ψηφοφορία, νέος κύκλος

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το πρώτο «ζωντανό» ταξίδι της μεγάλης παραγωγής του ΣΚΑΪ, «I LOVE GR».



Κάθε Δευτέρα και για 10 εβδομάδες θα παρουσιάζονται «ζωντανά» στο τηλεοπτικό κοινό οι 100 περιοχές έτσι ώστε να ξεχωρίσουν 40.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και παρουσία δεκάδων ένθερμων υποστηρικτών, θα αναδεικνύεται μία τετράδα που θα προχωρά στην επόμενη φάση.

Η πρώτη δεκάδα που διαγωνίζεται, αυτή την εβδομάδα, στο «Ι Love GR» είναι: Κέρκυρα, Καστοριά, Μεθώνη-Κορώνη-Φοινικούντα, Μετέωρα, Ελαφόνησος, Ορεινή Αρκαδία, Πάτρα, Κύθηρα, Ύδρα, Τήλος.

Με βάση τις προτιμήσεις του κόσμου τέσσερις από αυτές θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου για τις παραπάνω περιοχές και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (12/10) το βράδυ στο τέλος της εκπομπής.

Σε κάθε «ζωντανή» εκπομπή-αφιέρωμα, οι διαγωνιζόμενες περιοχές θα εκπροσωπούνται από έναν βασικό υποστηρικτή. Παράλληλα, το κοινό στο studio, χωρισμένο σε «κερκίδες» θα συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την πρόκριση της αγαπημένης του περιοχής!

Τρόπος ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ http://www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας : 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,43€/λεπτό και από κινητό 1,52€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 10 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή του τρέχοντος κύκλου ψηφοφορίας (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας : Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet : συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα http://www.ilovegr.gr.

Για να δείτε LIVE την εκπομπή πατήστε ΕΔΩ
---------------------------
Πηγή: ΣΚΑΙ
---------------------------