Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε.

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες που δραστηριοποιήστε στον χώρο των έντυπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων καλή εβδομάδα.

Κατ' αρχή δεχτείτε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου και του καθενός προσωπικά στην ARATOS TECHNOLOGIES SA, για την καταστροφή που υπέστη το πανέμορφο νησί των Κυθήρων, ένας ονειρεμένος και τραγουδισμένος τόπος τον οποίο έχω επισκεφτεί αρκετά παλαιότερα και έχω προσωπική άποψη.

Χωρίς απολύτως καμία διάθεση "σπεκουλαρίσματος" σε μια τόσο κρίσιμη ώρα που το νησί καταγράφει τις πληγές του, μπορώ να σας πληροφορήσω ότι η καταστροφή ήταν δυνατό να έχει καλύτερη αντιμετώπιση και σε μεγάλο βαθμό πιο έγκαιρη κινητοποίηση αν όχι και να είχε αποτραπεί το μέγεθος της έκτασής της,

ΑΝ...

Αν τον περασμένο Απρίλιο η Περιφέρεια Αττικής είχε τη διάθεση όχι να υιοθετήσει και αξιοποιήσει την εφαρμογή μας, αλλά τουλάχιστον να δεχτεί να μας ακούσει όταν ζητήσαμε να την ενημερώσουμε.

Και μην νομίζετε ότι απλώς στείλαμε ως εταιρεία ένα email στην τύχη. Και μιλήσαμε με ιδιαιτέρους και ιδιαιτέρες και κάναμε follow up ότι παρελήφθη.

Στην Αχαϊα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και σύντομα στην Κατερίνη και στο Ναύπλιο-Άργος αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας ήδη είναι πραγματικότητα, γιατί εκεί υπήρξαν στελέχη τη Διοίκησης που επέλεξαν με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών τους.

Πιστεύω ότι η αδιαφορία της Περιφέρειας θα πρέπει να προβληματίσει όχι μόνο τις Αρχές των Κυθήρων αλλά και τον εκάστοτε πολίτη του νησιού που είδε τον τόπο του να γίνεται στάχτη.

Και μάλιστα όταν αναπόφευκτα συγκριθεί το κόστος των 5.000 Ευρώ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ που θα απαιτούνταν για να εγκατασταθεί η εφαρμογή που έχουμε αναπτύξει, στο υποδειχθέν ή στα υποδειχθέντα από την Περιφέρεια Αττικής κρίσιμα σημεία αρμοδιότητάς της, σε περιπτώσεις καταστροφικών πυρκαγιών ή πλημμυρών (οι οποίες πλημμύρες έρχονται σε 2-3 μήνες ως άμεση συνέπεια της φωτιάς). Και φυσικά τα Κύθηρα ως δημοφιλέστατος τουριστικός προορισμός θα είχε προτεραιότητα!

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε όλα τα στοιχεία που αξίζει να μελετήσετε προσεκτικά.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και με την ευχή το παρόν email να τύχει της αναλόγου προσοχής.

Απόστολος Κολοβός
Τμήμα Marketing Zeus Consulting, μέλους του Ομίλου Εταιρειών Aratos Technologies SA.
Τηλ.: 213 033 6447