Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Χρηματοδότηση 1,5 εκ. ευρώ για συνέχιση εργασιών στη Μαρίνα Μονεμβασίας

Μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εισήγηση του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμόν 84684/ 31.07.2017  απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Α. Χαρίτση, η ένταξη από εθνικούς πόρους στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου: «Κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών έργων Μαρίνας Μονεμβασίας», προϋπολογισμού  1.500.000,00€.

Το έργο αφορά στην κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών κρηπιδωμάτων, εξωτερικών θωρακίσεων καθώς και κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται σχεδόν στο σύνολό του το λιμενικό έργο και με  νέα εργολαβία που θα ακολουθήσει, θα πραγματοποιηθούν και οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν από την υπάρχουσα μελέτη στον χερσαίο χώρο.

Ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Τζανετέα, σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι η Μονεμβασία που αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό, με την ολοκλήρωση του έργου της μαρίνας θα προσφέρει στο επισκέπτη αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες, που θα την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική.
-----------------------------------------
Πηγή:  monemvasianews.gr
-----------------------------------------